Про хід будівництва ЖК «Щасливий» в Софіївській Борщагівці

09.04.2017

У будинку по вул. Яблуневій, 13-А,Б проведено чистові роботи у будівлі, а прибудинкова територія, не дивлячись на зміни погоди, в активному процесі улаштування. У будинку по вул. Яблунева, 13-В,Г підходять до завершення останні роботи з утеплення і фарбування фасаду. Будинок повністю засклено, а в квартирах встановлено двері. Завершено і роботи зі стяжки і штукатурки. Триває будівництво в 4-ій та 5-й чергах ЖК «Щасливий», а також дитячому садочку, який розташовано у комплексі.

Спираючись на свій досвід, компанія «НоваБудова» спроектувала цей комплекс, об’єднавши найкраще для приємного і комфортного життя у ньому. Важливо відмітити, що комплекс «Щасливий» по вул. Яблуневій буде закритим та знаходитиметься під охороною. Для спокійного життя мешканців буде встановлено відеоспостереження, а в’їзд до ЖК буде здійснюватися через шлагбауми. Тут працюватиме сучасний дитячий садок «Щасливий», також буде розташовано супермаркет «Фора», і вже зараз відкрито декілька магазинів. Зовсім поруч, лише у 300 м від комплексу, знаходиться зупинка міського транспорту, будівельний магазин «МастерОК», супермаркет «АТБ» і багато іншого.

Зручне місцерозташування, максимальна наближеність до Києва, сучасні планування квартир, дитячий садочок і продумана інфраструктура всередині самого комплексу – це те, що ми раді запропонувати вам! Поспішіть звернутися у відділ продажів і отримати повну консультацію наших менеджерів. Для цього вже зараз телефонуйте за номерами: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 і приходьте на особистий перегляд, щоб святкувати щасливе новосілля та затишні зимові свята у своїй новій квартирі у ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото