Про актуальні пропозиції ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

20.04.2017

Компанія «НоваБудова» рада тримати Вас в курсі кращих пропозицій від ЖК «Щасливий» у Петропавлівці, а також ознайомити з етапами будівництва наших будинків по вул. Соборна, 14 – А,Б,В та вул. Оксамитова, 20 – А,Б,В.

7-ма черга по вул. Соборна, 14 – А,Б,В перебуває на кінцевому етапі фасадних робіт, у квартирах монтуються броньовані двері та радіатори, вимощується плитка в парадних. Навколо будинку розчищається оточуюча територія і скоро розпочнеться її оформлення. Паралельно активно йде робота над зведенням цегляної коробки 8-ї черги по вул. Оксамитова, 20 – А,Б,В, де перші секції збудовано вже до 3-го та 4-го поверхів.

Звісно, вибір квартири – питання комплексе, адже хочеться не просто отримати місце, де можна буде облаштувати свій власний простір, але і де не будеш перейматися про своєчасність введення будинку в експлуатацію, якість матеріалів будівництва, загальну розвиненість району, наявність поруч транспорту та ін. Такі та багато інших питань виникає у кожного українця, який збирається придбати житло. І тому, обираючи квартиру в ЖК «Щасливий», Ви одночасно отримуєте цілий пакет необхідних параметрів для комфортного життя:

  • Зручне та одночасно мальовниче місцеположення комплексу;
  • Розвинену інфраструктуру як в самому ЖК (аптеки, ательє і майстерні, кафе і ресторан, салон краси, магазини і багато іншого), так і оточуючу міську (супермаркети «Billa», «Епіцентр» та ін.);
  • Комплекс із власним ЖЕКом і державним дитячим садком;
  • Налаштовану транспортну інфраструктуру;
  • А також естетично оформлену територію Вашого комплексу, де є дитячі майданчики, спортивне поле, лавочки, зелені насадження, а прикрашає комплекс власний фонтан.

ЖК «Щасливий» - це гідна якісь Вашого життя. Щоб дізнатися про квартири у наявності, ознайомитися із сучасними плануваннями від компанії «НоваБудова», телефонуйте за номерами наших відділів продажів: (097) 409-36-36, (050) 926-03-80 і обов’язково приходьте на особистий перегляд, щоб зробити свій кращий вибір.

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!

Фото