Обери переваги! Розповідаємо про квартири бізнес-класу від «НоваБудова»

20.03.2018

"Crystal Avenue" - комплекс бізнес-класу від "НоваБудова"

Якщо ви шукаєте житло у сегменті «бізнес», ми раді розповісти про ексклюзивні можливості для життя у найближчому передмісті Києва – Петропавлівській Борщагівці. Саме тут ми будуємо комплекс «Crystal Avenue».

ЖК з п`яти 17-поверхових будинків буде розташований на закритому і облаштованому зручностями просторі в приємному оточенні гарного озеленення і найзручнішої інфраструктури. Адже знаходиться він у 400 м від Кільцевої дороги Києва, вдалої транспортної розв’язки і великих супермаркетів.

Наразі будуємо першу чергу ЖК, будинок по вул. Оксамитовій, 9-А. Каркас будівлі – це залізобетонний моноліт, стіни кладуться з керамічної червоної цегли, фасад будівлі спроектовано за найкращою технологією вентильованих утеплених фасадів. Робота йде вже на етапі 14 поверху, а до 6-го поверху всередині вже зроблені внутрішні перегородки.

У будинку доступні 1,2,3-кімнатні квартири із функціональними плануваннями. А його приємною родзинкою будуть дворівневі квартири з терасами на останньому поверсі! Мати таке житло – це як жити посеред щоденного свята. Адже час з сім’єю, посиденьки з друзями або простий вечір відпочинку одразу набувають відчуття легкості та захоплення від пейзажів вечірнього міста і природи.

Будинок матиме повний сервіс просто на першому поверсі. Адже він буде облаштований у якості лобі з лаунж-зонами, ресепшеном і консьєржем, який дбатиме про зручність та приватність вашого простору. Саме безпеці та комфорту приділена велика увага у «Crystal Avenue». Тому і сама територія, і підземний паркінг будуть цілодобово охоронятися. А територія ЖК стане вашим гарним і затишним особистим простором, де хотітеметься бути!

Вже бачите себе там? Тоді телефонуйте у відділ продажу за телефонами: ‎‎(044) 393-08-42, ‎‎(067) 691-60-06 та приїздіть, щоб подивитися планування і звісно, забронювати своє! Чекаємо на вас!