Обирай здоровий спосіб життя: кубок Києва з кіокушинкай карате 2018!

23.10.2018

 

Кубок Киева по киокушинкай карате 2018!

 

 

21 жовтня, 2018 року компанія «НоваБудова» взяла участь в якості спонсора і партнера кубка Києва з кіокушинкай карате, який пройшов в «Арт-галереї Д12». В турнірі взяли участь діти та підлітки у віці від 8-12 років. Безліч учасників з'їхалися з усієї країни показати свою майстерність, поборотися за перемогу і право потрапити в збірну команди міста Києва та області. Змагання проводилося між дітьми в трьох різних вікових та вагових категоріях, сильний бойовий дух не зупиняв маленьких професіоналів своєї справи бути на висоті і показати те, на що вони здатні.

Сам захід був досить цікавим, і ми раді, що наша компанія «НоваБудова» причетна до таких подій і сприяє розвитку спортивної молоді України!

Змагання відвідали зіркові гості: Олександр Павлик, Ніна Матвієнко, Данило Карачевський, Віталіна і Маргарита Мороз, Володимир Лимаренко, Вікторія Щєлко та інші.

Захід такого рівня є хорошим стартом для спортсменів показати себе і вийти на більш високий професійний рівень. Ми раді, що змогли взяти участь в проведенні кубка Києва з кіокушинкай карате. Приєднуйтесь разом з нами до організації подібних заходів, щоб спільною роботою ми робили дітей нашої країни щасливими!