Огляд свіжих новин будівництва Бігової, 17

20.10.2017

А ми продовжуємо інформувати вас подробицями з будівельних майданчиків «НоваБудова». На місці будівництва, яке ми розпочали у минулому році у Львові, вже стоїть наш 16-поверховий будинок, роботи в якому наближаються до завершального етапу.

Зараз основну увагу ми приділяємо фасаду. Його утеплюємо 13-сантиметровим шаром мінеральної вати, а потім оформлюємо та фарбуємо. Одночасно продовжуємо і роботи всередині будинку: формуємо внутрішні стіни і завершуємо засклення.

Раді повідомити, що з другого по п’ятий поверхи, наші квартири вже підготовані до переглядів. Там стоять вхідні металеві двері, вікна, виконана стяжка та штукатурка. З нашими менеджерами ви можете прийти і подивитися квартиру, все вивчити і оглянути, а головне відчути атмосферу житла і себе в ньому, щоб прийняти зважене і правильне рішення.

Ще однією важливою і приємною новиною в ЖК є те, що ми вже розпочали класти дорогу, яка буде вести від будинку на Біговій просто до Глинянського Тракту. Це означає, що у мешканців комплексу буде власний зручний виїзд і в’їзд у місто та додому. А свій транспорт можна буде залишити у зручному підземному паркінгу, роботи над яким ми також ведемо на території.

Личаківський район Львова – перспективне місце, наповнення і розвиток якого тільки на старті, й з будівництвом комплексу не змусить себе довго чекати. Адже на першому поверсі будинку ми передбачили комерційні приміщення, де зручно і вигідно відкривати магазини, кафе, аптеки, салони та офіси.

Щоб дізнатися про це детальніше, а ще подивитися наші квартири і офіси – телефонуйте нам: (‎032) 229-52-72, (‎067) 235-18-37. Чекаємо вас за адресою: вул. Чайковського, 26. Купуйте та живіть із задоволенням в ЖК «Щасливий» у Львові!