Оголошуємо старт продажів 2-го будинку ЖК «Щасливий» у Львові!

12.03.2018

Старт продажів 2-го будинку ЖК «Щасливий» у Львові

Для усіх, хто ще не придбав нове житло в комплексі «Щасливий» у Львові маємо чудову новину – стартували продажі 2-ї черги!

Компанія «НоваБудова» впевнено продовжує будівництво першого ЖК комфорт-класу в Личаківському районі. В другому будинку комплексу буде 16 поверхів та 210 квартир. Міцний залізобетонний монолітний каркас, червона цегла для зовнішніх стін та мінеральна вата для утеплення – ми обрали найякісніші технології та матеріали, тому в такому будинку завжди буде надійно, тепло і затишно. Також вже зараз ми ведемо роботи над створенням власного підземного паркінгу та влаштовуємо зручну дорогу з комплексу до Глинянського Тракту.

Простора територія ЖК буде огородженою і охоронятиметься, а на ній буде облаштована повна внутрішня інфраструктура: спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, а прикрасять ЖК гарне озеленення, вечірня підсвітка та фонтан. Це все створюватиме відчуття свого власного маленького міста.

Ще не маєте квартири у комплексі комфорт-класу? Ви можете змінити це! Ще й є чудова нагода: будьте першими і придбайте за найвигіднішою ціною на перші квартири. Скоріше бронюйте свою! Телефонуйте у відділ продажу: ‎(032) 229-52-72, ‎(067) 235-18-37. Проконсультуємо та допоможемо вибрати ваш найкращий варіант!