Особлива пропозиція для інвестування в комерційні приміщення!

11.10.2019

В ЖК бізнескласу «Щасливий» PLATINUM доступні комерційні приміщення, купівля яких стане прекрасною інвестицією завдяки локації комплексу та вдалому плануванню.

Ці приміщення займають перші два поверхи. Перший поверх ідеально підійде для ресторану, супермаркету тощо, а другий – для офісів, бутіків, салонів.

Переваги комерційних приміщень у ЖК «Щасливий» PLATINUM

Район, де відбувається будівництво (проспект Чорновола), поступово перетворюється на офісний і діловий центр міста, тут відкриваються представництва різних компаній, нові фірми тощо. Серед інших переваг виділимо:

  • Гарне транспортне сполучення. Проспект Чорновола – важливий транспортний хаб Львова.
  • Близькість до центру. Лише 20 хвилин пішки до Оперного театру.
  • Інфраструктура. У радіусі 7–15 хвилинах знаходяться кілька торгівельно-розважальних центрів («Forum Lviv», «SPARTAK», «Інтерсіті»), мережевих супермаркетів, фітнес-центр «Sport Life», відділення банків тощо.

Особлива пропозиція – велике приміщення на першому поверсі

На першому поверсі є велике приміщення загальною площею 1551 кв. м., яке підходить для дійсно масштабних проектів. Також забудовник може сам розділити його на дві частини площею 815 і 692 кв. м. Обидва приміщення матимуть фасадний вихід, що спростить їхню експлуатацію.

  • Інвесторів, які планують розділити велике приміщення на менші для подальшої здачі в оренди.
  • Ділових партнерів, що хочуть розпочати спільну справу, але прагнуть залишити свої зони відповідальності автономними.
  • Підприємців, зацікавлених у масштабному проекті, наприклад, власному супермаркеті з кількома виходами та великою торговою зоною.
  • Партнерські проекти, які пов’язані між собою, наприклад, діагностичний центр і стоматологічний кабінет.

Приходьте на перегляд і телефонуйте: (067) 664 05 30, (067) 664 07 86. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковского, 26 і проспекті В. Чорновола, 67.