Останні новини з будівельного майданчика ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

13.12.2018

Останні новини з будівельного майданчика ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Ми ділимося з вами новинами про хід будівництва в ЖК «Щасливий». Останній будинок комплексу по вул. Яблунева, 11 активно зводиться і тим, хто ще не встиг придбати квартиру в цьому ЖК, саме час задуматися про інвестиції.

Хочемо вам нагадати, комплекс комфорт–класу в Софіївській Борщагівці вже побудований на 90%, а це означає, що основні будівельні роботи вже проведені і територія облагороджена. Для комфорту жителів, тут є зона відпочинку з фонтаном і дитячий майданчик.

Територія комплексу закрита від сторонніх і знаходиться під цілодобовою охороною. А нещодавно ми нанесли дорожню розмітку і доставили лавочки у зоні відпочинку. Тепер тут ще затишніше і красивіше.

На даний момент активно зводиться монолітний каркас 10-поверхового будинку на вул. Яблунева, 11. У будинку передбачено сім секцій, а квартири будуть з видом на Київ і у двір комплексу. Ведуться роботи з укладання зовнішніх стін і внутрішніх перегородок з керамоблоку.

Квартири в цьому будинку доступні для бронювання і зовсім скоро надійдуть у продаж! Поспішайте, щоб встигнути стати жителем затишного комплексу ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці! Всі питання можна уточнити у відділі продажів за адресою: вул. Яблунева, 5–А, або за тел.: (044) 499 25 43 та (067) 663 86 10.

Якщо ви хочете переїхати у своє житло якомога швидше і зустріти новорічні свята в новій квартирі, хочемо нагадати, що компанія «НоваБудова» пропонує квартири з ремонтом за вигідною для вас ціною і кухню в подарунок!