Останній будинок ЖК «Щасливий» на Яблуневій у продажу! Останній шанс інвестувати вигідно в кращий будинок Софіївської Борщагівки!

01.04.2019

Сенсація! Вже кілька днів ажіотаж в ЖК «Щасливий»: кращий будинок у Софіївській Борщагівці, що на вул. Яблунева, 11 у продажу!

Він зведений у комплексі комфорт–класу, але за якістю будівництва — як бізнес–клас. Приходь на перегляд і оціни все на власні очі!

Технологія і хід будівництва

  1. У 4–7 секціях будинку завершені монолітно–каркасні роботи із заповненням керамічною цеглою. А в 1–3 секціях планується завершити монолітні роботи протягом 10 робочих днів. Монолітно–каркасна технологія дозволяє будувати квартири з вільним плануванням, і ми застосували елементи ергономічного планування. Збільшили висоту стель до 2,7 м, а стіни зробили абсолютно рівними.
  2. Поліпшили шумоізоляцію. Міжквартирні стіни зводяться з двох шарів газоблоку, між якими укладається мінеральна плита.
  3. У будинку буде теплий дах. Для цього ми на монолітну плиту укладемо пінопласт, сітку, керамзитобетон, стяжку й руберойдовий шар. У 7 секції вже залили стяжку і на цьому тижні планується укладання руберойду.
  4. У 7 секції робочі приступили до монтажу віконних рам і склопакетів, а в найближчі дні планується робота над вікнами у 6–й та 5–й секціях. Будуть встановлені якісні металопластикові вікна з подвійним склопакетом і п’ятикамерним профілем.
  5. Зроблені електромонтажні роботи. І вже проводяться штукатурні роботи сходової клітки.

Чому в комплекс вигідно інвестувати?

ЖК «Щасливий» розташований у 300 м від Кільцевої дороги. У комплексі знаходиться: супермаркет «Фора», дві аптеки, кав’ярня, фастфуд, салон краси, туристичне агентство й інші корисні магазини. Поруч: супермаркети «АТБ», NOVUS, клініка «Добробут». На території комплексу державний дитячий садок. І вже почався продаж підземного паркінгу!

Територія огороджена й цілодобово охороняється. Встановлено пост охорони і 40 камер відеоспостереження. Для дітей є дитячий майданчик з батутом, а для дорослих — зона відпочинку з фонтаном.

Також, зовсім скоро, біля ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці, компанія «НоваБудова» планує будівництво торгово–розважального центру «Щасливий». У ТРЦ планується: супермаркет NOVUS, магазини, кафетерії, фастфуди, фітнес–центр, і багато іншого!

Не прогав свій шанс, інвестуй вигідно! Купи квартиру в будинку бізнес–класу за ціною комфорт, з підземним паркінгом і розвинутою інфраструктурою!

Для інвестування у наявності невеликі планування однокімнатних квартир від 34 м2, і двокімнатних — від 53,5 м2.

Такої пропозиції більше не буде! Дзвони вже зараз: (044) 499 25 43 та (067) 663 86 10. Або приходь на перегляд до відділу продажів: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.