Переваги придбання квартири у ЖК «Щасливий» в Софіївській Борщагівці

08.04.2017

В ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці по вул. Яблуневій триває активне будівництво. Компанія «НоваБудова» рада повідомити усім нашим інвесторам про етапи зведення будинків у комплексі. Але, якщо ви шукаєте нову квартиру й тільки обираєте місце для життя, сподіваємося, ця інформація також буде корисною для вас.

Усі комплекси компанії «НоваБудова» будуються в інфраструктурно-розвинених районах ближнього передмістя Києва. ЖК «Щасливий» розташований всього у 300 м від Кільцевої дороги, де розташовані зупинки транспорту, супермаркети, торгівельні центри, кінотеатр «Кінодром», ресторан швидкого харчування «McDonalds». Не дивлячись на те, що інфраструктура району постійно покращується, робляться ремонти доріг та інше, компанія «НоваБудова» подбала і про власну комфортабельність комплексу «Щасливий». Тут працюють магазини і супермаркет «Фора», будується державний дитячий садочок, вже відкриваються невеличкі кафе. Територія комплексу вже закрита й охороняється, тому тут можна спокійно придбати не тільки житлову, але й комерційну нерухомість та розпочати власну справу.

Два з восьми будинків в комплексі вже успішно введено в експлуатацію, вони заселяються, а власники квартир роблять ремонти у своїх нових оселях. В інших чергах у ЖК «Щасливий» також йде динамічне будівництво. У 6-й черзі, будинку по вул. Яблунева, 7-А, що розташований просто поруч із дитячим садочком, який також зараз на стадії будівництва, вже ведуться штукатурні роботи, встановлюються вікна та триває утеплення фасаду. Всі будинки ЖК «Щасливий» утепляються за допомогою технології «Baumit» з використанням пінопластових плит та мінеральної вати.

1-ша секція 4-ї черги, будинка №9-В,Г збудована до 11 технічного поверху, в інших продовжується зведення на етапі 8-го поверху. Проводиться розведення електрики, а також монтаж димохідних систем. У 5-й черзі також йдуть активні кладочні роботи, таким чином секції зведено на рівні від 2-го до 4-го поверхів.

Поспішайте звернутися у відділ продажів по вул. Яблуневій, 5-А або за телефонами: (044) 392-49-11, (067) 405-98-55, дізнайтеся про інші переваги комплексу та найкращі планування квартир у будинках від компанії «НоваБудова» та оцініть їх особисто!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!