Початок будівництва другої черги ЖК «Crystal Avenue»

19.11.2018

Початок будівництва другої черги ЖК «Crystal Avenue»

У нас є свіжі новини з будівництва ЖК «Crystal Avenue» і ми спішимо поділитися ними з вами. На повну будується друга черга на вул. Оксамитова, 11-А. Найближчим часом розпочнеться продаж квартир в цьому будинку.

Не визначилися куди інвестувати? Саме час вкладати в нерухомість. Тим паче, що комплекс, про який іде мова, має цілий ряд вигідних переваг.

В першу чергу — це закрита територія, що охороняється. В ЖК ведеться цілодобове відеоспостереження і працює підрозділ охорони. Гарантовано, що ваше майно буде у безпеці.

По-друге — це доглянутий та наповнений прибудинковий простір, де присутні зони відпочинку, майданчики для занять спортом і дитяче містечко. Тут кожен знайде відпочинок для душі.

По-третє, вдало підібране місце розташування комплексу, за триста метрів від Кільцевої дороги, що дозволяє користуватися інфраструктурою і столиці, і Петропавлівської Борщагівки. У пішій досяжності знаходяться супермаркет «Білла», гіпермаркет «Ашан», ТЦ «Апрель» та ТЦ «Епіцентр».

До того ж, комплекс увібрав у себе всі передові та технологічні рішення. Перше, що ви побачите заходячи в будинок — великий хол з ресепшеном, де вас буде зустрічати консьєрж. А в квартирах ми передбачили панорамні вікна з чудовим краєвидом. Для більшого комфорту у комплексі будуть змонтовані станції підзарядки електромобілів, на наземній та підземній парковках.

Будинок споруджується за технологією моноліт-каркас. Це довговічне та надійне рішення. Зовнішні стіни з силікатної цегли в поєднанні з вентильованим фасадом, суттєво знижують втрату тепла. П’ятикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом, в яких підвищена енергоефективність, дозволять заощадити на опаленні в осінньо-зимовий період. У кожній квартирі передбачено автономний котел. Він дозволить вам самостійно регулювати температуру в будь-яку пору року.

На питання, котрі стосуються самого комплексу та щодо варіантів придбання квартир, телефонуйте: (044) 499 26 22; (067) 663 94 97 або завітайте у відділ продажу: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А.