Поспішіть купити квартиру в ЖК «Щасливий» PLATINUM, поки є вибір планувань!

25.01.2019

Поспішіть купити квартиру в ЖК «Щасливий» PLATINUM, поки є вибір планувань!

Досі зберігається стереотип, що сучасна житлова архітектура в Україні не може бути цікавою з точки зору оригінальності планування. Корені цього стереотипу у житловій архітектурі попереднього століття. Однак наразі ситуація докорінно змінюється, адже сучасні забудовники вже відійшли від однотипності та створюють дійсно цікаві проекти, розуміючи, що кожному хочеться мати місце, куди дійсно є бажання повертатися після робочого дня або після закордонної поїздки.

Типове планування квартир є чи не найбільшим недоліком житлових споруд, які будували у часи минулих десятиліть. Тісні до клаустрофобії, типові до сірості та жахливо одноманітні — ось якими є «хрущевки» і «панельки», збудовані у ті часи. Звісно, багато хто виправдовує несмак тодішньої архітектури необхідністю швидкого будівництва, але у наш час цей резон вже втратив свою актуальність. Тепер за свої гроші хочеться, щоб якісною була кожна деталь, особливо якщо мова йде про щось таке важливе, як житло.

Особливо недоліки застарілих будинків стають очевидними для тих, хто має можливість у подорожах познайомитися зі справжньою архітектурою Європи, як сучасною, так і старовинною. Втім, будинків, яким було б більше 80–100 років, не бракує й у Львові та інших містах країни. Однак, стан квартир, комунікацій та інфраструктури там здебільшого не дозволяє їм претендувати на бізнес–клас. А житло, що претендує на це звання, мусить поєднувати функціональність і стиль. Це все можна знайти у ЖК «Щасливий» PLATINUM.

Головне, що відчуває людина, зайшовши до апартаментів від «НоваБудова», це свобода: у самовираженні, у можливостях, у бажанні жити так, як хочеться саме їй. І в той же час квартири залишаються зручними, а планування — таким, що не жертвує функціональністю на користь оригінальності.

Характерні риси сучасного планування у ЖК «Щасливий» PLATINUM:

  • Перший принцип сучасного планування — як можна більше відкритого простору. Це досягається завдяки високим стелям і маленьким коридорам (або повній їхній відсутності). Ще один прийом — великі вікна, яких у кожній кімнаті може бути по два.
  • Приміщення квартир широкі, а не лише довгі та витягнуті. Водночас кути досить чітко спроектовані, щоб у кімнати підходили меблі різного формату.
  • Об’єднання кухні та вітальні в одне приміщення теж стосується теми збільшення простору житлових приміщень. Однак цей прийом настільки важливий та ефективний, що про нього слід сказати окремо. Квартири, де кухня та вітальня об’єднані, дійсно видаються більш просторими, а влаштовувати сімейні застілля там значно приємніше.
  • Велика ванна кімната, досить простора, щоб стати ще одним місцем релаксації.
  • У сучасних квартирах також має бути зона для відпочинку на свіжому повітрі, тобто балкон або лоджія. Виглядають вони зовсім не так, як у панельних будинках 80–х років.

Усі ці прикмети закладені у планування апартаментів житлового комплексу «Щасливий» PLATINUM. Там будуть квартири дійсно високого класу, адже кожен квадратний метр тут використано по–справжньому ефективно.

На кожному поверсі квартири дещо відрізняються, але лише у деталях. Між тим особливими є апартаменти, що знаходяться на найвищих поверхах. Звідти відкривається запаморочливий краєвид на Львів, одне з найкрасивіших міст України. Часто проживання на найвищих поверхах має певні недоліки, але не у випадку з цим житловим комплексом, адже від кожної квартири дуже близько до ліфтів, а ті працюють якісно та швидко.

Інший привабливий варіант — апартаменти на третьому поверсі. Тут є квартири з по–справжньому великими терасами, де можна навіть засмагати влітку, лежачи на шезлонгах. Крім того є й загальні тераси для усіх жителів поверху.

Кількість кімнат у квартирах варіюється від однієї до трьох. Але мова йде лише про спальні. Вітальні, об’єднані з кухнями, не враховуються. Тобто житловий простір навіть в однокімнатних квартирах є вельми великим. Трикімнатна квартира — це взагалі кращий варіант для молодих сімей із дітьми або для людей, що дійсно люблять простір.

Тож не варто гаяти час — на кожному поверсі квартири ЖК «Щасливий» PLATINUM відрізняються між собою у деталях, тож варто вже почати вибирати, аби мати як можна більше варіантів. По всім питанням придбання нерухомості в ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові — телефонуйте: (032) 294 95 32 та (067) 664 05 30. Відділи продажу знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26 та проспект В. Чорновола, 67.