Повним ходом йде будівництво ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій у Львові

20.03.2019

У ЖК «Щасливий» буде три будинки. Перший — вже зданий в експлуатацію, а третій проектується. Будівельні роботи проходять над другим будинком на вулиці Бігова, 17–А. В ньому зараз активно монтуються вікна, щоб встигнути здати будинок в експлуатацію, яка запланована на грудень 2019 року, вчасно.

Нинішній етап роботи

Кожен з будинків комплексу має по 16 поверхів. У другій будівлі наразі вже всі зовнішні стіни встановлено. Внутрішні міжкімнатні та міжквартирні стіни монтуються, і робота над цим наближається до завершення, адже будівельні бригади перейшли до останніх поверхів.

Також майстри вже працюють над облаштуванням підземного паркінгу. Завершені монолітні роботи: біля будинку розмістили велику бетонну плиту, під якою паркінг і знаходитиметься. Над цією плитою буде розташовуватися гостьова надземна парковка, а далі також — дитячий майданчик, де будуть сучасні і безпечні атракціони для малечі.

Докладніше про вікна

Проект ЖК «Щасливий» створюється за новітніми принципами житлової архітектури, які передбачають, крім іншого, відносно великий розмір вікон у порівнянні не тільки із застарілими вже будинками ХХ століття, а й навіть з іншими новобудовами. Такий розмір вікон є оптимальним для забезпечення природного освітлення житла.

Вже повністю засклено перші чотири поверхи житлової частини будинку. Зараз роботи тривають над встановленням пластикових вікон на п’ятому житловому поверсі. «НоваБудова» співпрацює з компанією «Глассо», яка спеціалізується на виготовленні якісних та надійних пластикових вікон.

Компанія «Глассо» має у своєму асортименті досить велику кількість моделей. Їхні переваги:

  • Особливе скло, яке пропускає максимум світла, але відбиває інфрачервоне випромінювання. Завдяки цьому кімнати світлі та затишні. Водночас вдається уникати парникового ефекту, оскільки сонце не перегріває квартиру.
  • Внутрішнє тепло не виходить за межі приміщення. Це дозволяє покращити ефективність системи опалення і обігрівати житло меншою кількістю ресурсів.
  • Вдало підібраний ущільнювач. Він досить щільний і довговічний, тож захищатиме від протягів довгі роки. До того ж він має світло–сірий колір, що візуально розширює простір за вікном. Крім того, він є стійким як до коливань температури, так и до змін погоди.
  • Білосніжний каркас. Нейтральний світлий колір гармонічно підходить під колористику фасаду будівлі. Для віконних рам використовується пластик, який дуже легко мити та залишати у чистоті. Білий каркас виглядає дещо суворо, але разом із тим і стильно, особливо якщо йде мова про великі вікна.

Також важлива перевага вікон у будинках компанії «НоваБудова» — це безпека їхнього використання. По–перше, це міцне скло, навіть один шар якого складно розбити. По–друге, варто відзначити якісну фурнітуру, яку навряд чи зможе пошкодити навіть найграйливіша і найменш акуратна дитина.

Ще одна перевага таких вікон — шумоізоляція. Житловий комплекс «Щасливий» на вулиці Бігова знаходиться у досить приємному районі. По–перше, з вікон будівлі відкриватиметься краєвид на Високий Замок — одну з головних туристичних принад Львова. По–друге, район, де знаходиться цей житловий комплекс, є досить тихим, а транспортне сполучення — зручним.

У будинках використовуються вікна із сучасною будовою — двокамерні склопакети та п’ятикамерний профіль.

Другий будинок ЖК «Щасливий» — кращий час для купівлі квартир саме зараз!

Поступово робота над проектом наближається до фіналу, тож якість проекту і більшість його переваг є очевидними вже зараз. Водночас ціна на квадратний метр все ще залишається досить помірною. Тож не варто гаяти час — слід вже зараз вибирати один з варіантів квартир, аби встигнути придбати житло за ціною, яка є конкурентоспроможною для ринку нерухомості Львова.

Подробиці про проект можна дізнатися за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або ж в офісі компанії за адресою: вул. Чайковського, 26 та проспект В. Чорновола, 67, біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM.