Презентація першої черги ЖК «Crystal Avenue» та початок видачі ключів власникам квартир

13.06.2019

12 червня 2019 року відбулася знакова подія для всіх інвесторів ЖК «Crystal Avenue»: компанія «НоваБудова» організувала для власників квартир першої черги комплексу міні–свято на честь отримання ними ключів від свого затишного житла.

Усі охочі змогли на власні очі оцінити, як виглядає будинок, як виглядають їхні квартири, познайомитися зі своїми майбутніми сусідами, вирішити нагальні питання й отримати нарешті свої ключі. 

Окрім цього, компанія «НоваБудова» організувала для домовласників безпрограшну лотерею, у якій всі охочі мали змогу виграти приємні подарунки від забудовника, а також поласувати смачними солодощами.

Для всіх, хто не встиг отримати ключ, повідомляємо: Ви можете зробити це в будні дні в холі свого будинку з 8:30 до 17:00.

Компанія «НоваБудова» нагадує, що в першій черзі проекту ще є затишні 2–, 3–кімнатні квартири й розкішні пентхауси з ремонтом і без.

«НоваБудова» пропонує квартири на будь–який смак у другій черзі проекту. Бажаєте знайти затишну оселю для себе та своїх рідних або шукаєте варіант для інвестицій з метою перепродажу чи здачі в оренду? У ЖК «Crystal Avenue» обов’язково знайдеться варіант, який задовольнить саме Вас!

Телефонуйте просто зараз: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35. Відділ продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А.