Про хід будівництва ЖК «Crystal Avenue»

12.07.2019

На прибудинковій території першої черги проекту висаджено молоді дерева. Також майже повністю завершено роботи з підсвічування фасаду будівлі. Тим часом жителі комплексу продовжують підписувати договори, отримувати ключі й робити ремонти у своїх нових квартирах.

Нагадаємо, що в компанії «НоваБудова» функціонує відділ ремонту, який допоможе Вам утілити в життя ремонт Вашої мрії.

Натомість не припиняються активні роботи в другій черзі ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue». На даний момент повністю завершено роботи, пов’язані з плитою перекриття підвалу. Підходить до завершення заливка вертикальних конструкцій першого поверху. Проводяться роботи стосовно прибудови, зокрема по периметру готовий ригель – опора для плит перекриття, а також залито бетонну підготовку.

Третя черга комплексу може похвалитися готовим перекриттям перших двох поверхів будівлі.

Нагадуємо, що до кінця липня Ви маєте можливість купити житло в ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue» в розстрочку без переплат на 12 місяців!

Також для зацікавлених у створенні чи розвитку свого бізнесу нагадуємо, що в ЖК «Crystal Avenue» можна придбати комерційні приміщення площею від 36 м2 до 1047 м2.

Телефонуйте задля отримання додаткових консультацій за телефонами: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35. Звертайтеся також до відділу продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.