Про хід будівництва ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці

19.11.2019

Остання черга ЖК «Щасливий» – найкращий будинок Софіївської Борщагівки, адже він збудований за вимогами комплексів бізнес–класу з використанням передових технологій і матеріалів. Зовсім небагато часу залишилося до того моменту, коли він відкриє двері для своїх щасливих власників. А поки розповідаємо, що нового відбулося на будівельному майданчику.

Майстри закінчили облицювання плиткою на поверхах у всіх секціях будинку. Також на поверхах триває монтаж світильників. На сьогодні вже повністю готові 4–7 секції.

Будівельники рапортують про повне завершення монолітних робіт у підземному паркінгу. Паралельно з цим наближається до завершення роботи, пов’язані з облаштуванням  підвальних приміщень: встановлено вимикачі та світильники. За словами майстрів, прогрес складає понад 60%.

Чому варто купити квартиру в останній черзі ЖК «Щасливий»? Не лише тому, що всі будівельні матеріали надзвичайно високоякісні, а зведення будинку вкладається в зазначені терміни. А ще й тому, що саме зараз – унікальна можливість придбати житло з розстрочкою без подорожчання терміном на 1 рік! Деталі – тут.

Адреса відділу продажу ЖК «Щасливий»: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.

Контактні телефони: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64.