Продовжується робота над будинком бізнес–класу ЖК «Щасливий» PLATINUM

29.03.2019

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться у Львові на проспекті В. Чорновола є проектом бізнес–класу. Ці апартаменти обіцяють стати взірцем сучасної елітної житлової архітектури.

Хоча робота над таким масштабним проектом є досить складною, будівельним групам компанії «НоваБудова» вдається витримувати високий темп. Кожного дня будинок змінюється, відбувається рух від одного етапу будівництва до іншого. Завдяки цьому будинок планується здати в експлуатацію вже у грудні 2020 року.

Які роботи тривають на цьому етапі?

Будинок матиме 22 поверхи, і вже зараз відбувається встановлення внутрішніх стін на 10 поверсі. У ЖК «Щасливий» PLATINUM такі стіни виповнені із залізобетону. Це композитний матеріал, що складається із металевої арматури, яку заливають бетоном. Залізобетон вирізняється низкою переваг:

  • Високий рівень міцності.
  • Супротив впливу оточуючого середовища. Ані перепади температури, ані зміна рівня вологості не вплинуть на якість залізобетонних плит.
  • Довговічність.
  • Архітектурна виразність та естетичність конструкцій. Вона досягається завдяки можливості створити майже будь–яку форму конструкції.

Заливання арматури йде повним ходом, і незабаром почнеться робота вже над 11 поверхом будівлі.

Перші два поверхи будівлі — комерційні приміщення, вище знаходитимуться житлові. У цій частині будинку, тобто починаючи з третього поверху, зовнішні стіни викладаються керамоблоком. Цей будівельний матеріал є однією з новітніх розробок на ринку. Штучний керамічний камінь з пористою структурою має низку важливих переваг, які роблять його зручним і корисним для таких проектів, як ЖК «Щасливий» PLATINUM:

  • Керамоблок ефективно зберігає тепло. Це допоможе не лише більш ефективно обігріти квартиру взимку, а й створити в апартаментах зручний мікроклімат.
  • Високий рівень шумоізоляції. Зовнішні стіни з цього матеріалу є гарним рішенням для будинків, які будуються у перспективних районах з великим потоком людей. Саме таким є місце будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM на проспекті В. Чорновола.
  • У складі керамоблоків є виключно екологічно чисті матеріали, які не шкодять оточуючому середовищу і є повністю безпечними для людей.

Незабаром почнеться встановлення зовнішніх стін вже на сьомому поверсі будинку. Цей матеріал є відносно легким і зручним для роботи, що пояснює високу швидкість монтажу нових поверхів.

Вибрати кращий для себе варіант житла можна вже зараз!

Така висока швидкість роботи надає ще одну важливу можливість — потенційні клієнти компанії «НоваБудова» вже зараз можуть на власні очі подивитися на прогрес у роботі над проектом.

Враховуючи це, а також низку важливих переваг проекту, не дивно, що апартаменти активно розкуповують вже зараз. Наразі залишилось лише дві однокімнатні квартири, вікна яких виходять на проспект В. Чорновола. Площа цих апартаментів — 44 квадратні метри.

Поки що вільними залишаються й особливі варіанти: квартири з терасами на третьому поверсі будівлі. Великий відкритий простір є значною перевагою цих квартир, які вирізняються з–поміж інших.

Ці тераси досить великі, щоб влаштовувати там вечірки й культурні заходи, презентації й творчі зустрічі — варіантів безліч. А влітку можна виставити там шезлонги і засмагати, насолоджуючись прекрасними краєвидами. Такі тераси є лише на третьому поверсі, адже вони знаходяться над комерційними приміщеннями.

З приводу питань придбання нерухомості в ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові, телефонуйте: (032) 294 95 32 та (067) 664 05 30. Відділи продажу знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26, проспект В. Чорновола, 67.