Простір для вашого бізнесу: комерційні приміщення у «Сrystal Avenue» в продажу!

19.06.2018

Комерційні приміщення в «Сrystal Avenue» у продажу!

Найкращі можливості для реалізації ваших бізнес-ідей відкриті в «Сrystal Avenue»! Приміщення під офіси, коворкінги, кафе, крамниці, салони та студії вже у продажу в першому будинку комплексу!

Комерційні приміщення, що надійшли у продаж, будуть розташовані на першому поверсі будинку по вул. Оксамитовій, 9-А. У комплексі буде п’ять 17-поверхових будинків, які знаходитимуться на облаштованій і наповненій усією необхідною інфраструктурою території. А наявність охорони, паркінгу та сервісу подарують ефективні можливості для розвитку бізнесу і приємної роботи.

Розташований у районі Петропавлівської Борщагівки, комплекс бізнес-класу «Сrystal Avenue» є ідеальним місцем для життя та ведення справ. Адже крокова доступність до Києва, зручної дорожної розв’язки, транспорту, торгових центрів руйнують стереотипи про те, що для бізнесу необхідний центр міста. Поєднайте комфорт і ефективність та завжди будьте на крок попереду!

Обрати планування для свого майбутнього офісу, ви можете у нас на сайті. За всіма питаннями, телефонуйте нам за номерами: (044) 393 08 42, ‎‎(067) 691 60 06. А також чекаємо вас у відділі продажу по вул. Соборній, 14 у Петропавлівській Борщагівці.