Приємні новини: розбудова ЖК «Щасливий» у Львові набирає нових обертів

03.12.2018

ЖК «Щасливий» у Львові росте і розширює масштаби комфорту

Друзі, ми поважаємо вас, як своїх майбутніх жителів, цінуємо вашу думку і вважаємо за потрібним, тримати вас в курсі справ розвитку наших житлових комплексів.

Зокрема, інтенсивно проводиться розбудова ЖК «Щасливий», що на вулиці Бігова у Львові. Все більше і більше львів’ян обирають своїм домом першу багатоповерхівку цього житлового комплексу. Адже, будинок збудовано із якісних матеріалів, внутрішня та зовнішня інфраструктури добре розвинені, а благоустрій прибудинкової території, було нещодавно завершено. Тут панує затишок та спокій. Все те, чого так не вистачає у великому шумному місті.

Другий будинок активно зводиться! Будівельники завершують роботи над монолітом останнього поверху. Вкладка стін проводиться на рівні 12-го поверху. Ми впевнено і злагоджено працюємо, щоб вже у грудні наступного року потішити вас новим житловим будинком в ЖК «Щасливий».

Нагадаємо, що ви можете придбати одно- і двокімнатні квартири з вже готовим ремонтом. При компанії «НоваБудова» діє відділ ремонту. Наші професійні майстри облаштували квартири за сучасними дизайнерськими тенденціями. У нас немає однакових рішень: всі апартаменти унікальні. Обирайте квартиру, привозьте меблі та особисті речі, і насолоджуйтесь затишком нового дому!

Ми практикуємо індивідуальний підхід, щодо облаштування квартир. Ви можете купити помешкання без ремонту, а у зручний вам час замовити його. Наш відділ ремонту пропонує низку різних варіантів на будь-який смак та бюджет. Все для вашого комфорту!

Хочете дізнатися ще більше інформації про ЖК «Щасливий» у Львові? Або ж уточнити деталі процесу купівлі житла? Тоді завітайте у наші відділи продажів, що на вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM). Або ж телефонуйте за номерами: (067) 663 97 34; (067) 663 97 18. Будемо раді вас почути та побачити!