Путівка на Кіпр від «Новабудова»

22.04.2017

Як знають наші жителі та інвестори, 23-го квітня у Софіївській Борщагівці відбулась радісна подія – урочисте відкриття 3-х черг комплексу «Щасливий» та закладення капсули будівництва дитячого садка. Святковий день був наповнений яскравими емоціями, привітаннями, виступами улюблених усіма зірок і просто душевною атмосферою. А в кінці відбувся довгоочікуваний та інтригуючий розіграш цінних подарунків від компанії «НоваБудова», яка так любить бачити щасливі посмішки своїх мешканців і перетворювати мрії на реальність.

Нам вдалося поспілкуватися з головними переможцями розіграшу – власниками курортної путівки на екзотичний острів Кіпр, нашими мешканцями, Іриною та Олександром, які погодилися поділитися враженнями про свою незабутню мандрівку.

- Олександре, Ірино, опишіть Ваші емоції, коли Ви зрозуміли, що перемогли і путівка на Кіпр дісталася саме Вам?

Ірина: Враження неочікувані. Зрозуміла річ, коли кожен очікує на перемогу, а перемагає хтось один. Я була безмежно рада, адже чоловік багато працює і йому був необхідний відпочинок. Більш того, ми самі кримчани і звикли до моря. А зараз Крим для нас недоступний. Тому ця перемога стала для нас радістю і справжнім святом. А крім того, дуже вдячні тим людям, які підготували всі необхідні документи. Ніколи такого не було, щоб хтось про нас так турбувався і щось для нас робив. Все було підготовлено, і ми просто отримували задоволення.

Олександр: Я сказав: «Ну, так і мало бути!» (сміється). А взагалі були дуже задоволені, я особливо був радий бачити, що дружина така щаслива. Шкода, що всією сім’єю не змогли поїхати, але все-одно дуже добре провели час. Велике Вам дякую!

- Ви провели на святкуванні відкриття комплексу «Щасливий» на Софіївці весь день, які враження у Вас залишилися?

Ірина: Ми придбали у ЖК «Щасливий» 2 квартири: дітям і собі. І прийшли всі разом, але пожалкували, що не взяли інших наших родичів. Свято дуже сподобалося, адже було видно, що все зроблено з любов’ю і продумано до дрібниць. Гарно провели час. Радісно, що забудовник, компанія «НоваБудова», організовує такі свята. Здавалося б, побудували будинки, продали квартири і все, «до побачення!». Та ні. Це завжди приємно, коли для людей щось робиться.

- Чи очікували Ви, що станете переможцями?

Олександр: Ну, для дружини це більше був сюрприз, а для мене швидше підтвердження внутрішнього чуття. Відчувалося якось, що переможемо.

- Вам часто усміхається успіх? Чи можете Ви назвати себе щасливими людьми?

Ірина: Ніколи ще такого не було! Взагалі, у нас із вашою компанією дуже багато пов’язано, ще вигравали фірмову чашку, а син та невістка стали одними з переможців в акції і виграли квитки на суперфінал шоу «Голос країни». Тому навіть і не знаю, думаю, варто купляти у вас ще одну квартиру!

Олександр: Я зазвичай ні в чому такому не приймаю участь. Але подітися було нікуди, подумав: «Добре, запишемося».

- Яким відкрився для Вас Кіпр? Чи знали Ви що-небудь про острів до поїздки?

Ірина: Ми приїхали і на нас чекав чудовий готель. Завдяки його місцезнаходженню ми мали можливість не тільки сидіти на узбережжі, але і гуляти містом, бо цілий день валятися на пляжі – це не про нас. Ми дуже задоволені поїздкою і вдячні за те, як все було організовано.

Олександр: Для мене відкриттям стало, що Кіпр острів дуже суворий в плані життя. Все ж таки вулканічний ґрунт, і щоб що-небудь виростити треба немало попрацювати. Але люди зробили з цього острова «цукерочку», хоча це дуже непросто. Ми з сім’єю самі біжанці з Криму, і тому частково острів іноді нагадував нам Крим.

- Опишіть своє найяскравіше враження від Кіпру.

Ірина: Дуже привітні люди і теплий прийом, всі старалися допомогти. А ще мешканці Кіпру, як нам здалося, дуже люблять свою культуру. У нас навіть були тематичні вечори кіпрської культури. Мені дуже сподобалось. Взагалі все тут зроблено для того, щоб туристи змогли гарно провести час і відпочити.

- Скільки Ви вже живете у ЖК «Щасливий»? Чому Ви зупинили свій вибір саме на нашому комплексі?

Ірина: Ми тільки нещодавно придбали житло. Спочатку ми знімали квартиру неподалік звідси і самі спостерігали весь хід будівництва, що воно проходило швидко, роботи не припинялись. І місцерозташування комплексу для нас дуже зручне.

- Чи задоволені Ви своєю квартирою? І чи порекомендували б Ви своїм друзям або знайомим придбати житло у ЖК «Щасливий»?

Ми от нещодавно отримали ключі, оформили квартиру і тільки плануємо розпочати ремонт. Так, ми рекомендували житло і тішимось, що багато із наших знайомих також придбали квартири і живуть просто поруч із нами у цьому ж будинку.

- Чи вірите Ви, що Вам ще не раз пощастить у ЖК «Щасливий»?

Ірина: Звісно вірю!

Олександр: Ми не женемось за цим, але якщо так трапиться, то, звісно, хай трапляється!

Дуже дякуємо Олександру та Ірині за цікаву бесіду! А кожному з наших мешканців бажаємо продовжувати вірити у мрії та будувати щасливе життя із ЖК «Щасливий»!

Слідкуйте за акціями і новинами від компанії «НоваБудова» на наших сторінках у соцільних мережах ВКонтакті: http://vk.com/novabydova, Facebook https://www.facebook.com/NovaBydova/ та Instagram https://www.instagram.com/novabydova/ і хай Вам завжди усміхається успіх!

Фото