Результати розіграшу «Лижний тур в Буковель» і хід будівництва ЖК «Crystal Avenue»

10.12.2018

Друга черга ЖК «Crystal Avenue» вже у продажу!

5 грудня 2018 року, в Петропавлівській Борщагівці у відділі продажу, відбувся розіграш призів. На захід були запрошені інвестори ЖК «Crystal Avenue», котрі підписали договір завдатку, в період з 1 по 30 листопада 2018 року.

Дійство проходило у затишній та приємній атмосфері. Гостей пригощали солодощами, фруктами та зігріваючими напоями. Кожному присутньому був вручений приємний подарунок від «НоваБудова».

Наша компанія володіє власним відділом ремонту. Таким чином, на заході були розіграні сертифікати на знижку послуги ремонту «під ключ». Щасливчиками стали: Чухно Лілія, Андрюшина Вікторія та Сорокін Сергій. Переможців, при замовленні ремонту очікує знижка на його виконання.

Головний приз розіграшу «Лижний тур в Буковель» дістався Гадієвой Наталі. Ми вітаємо щасливу володарку путівки та зичимо їй незабутніх та приємних вражень впродовж відпочинку.

Стежте за нашими акціями та розіграшами, приймайте у них участь та вигравайте приємні подарунки!

А ті, хто ще не встигли придбати квартиру, можете зробите це просто сьогодні! В ЖК «Crystal Avenue» активними темпами зводиться другий будинок по вул. Оксамитова, 11–А. На сьогоднішній день закладено фундамент та відбувається залиття монолітного каркасу. Друга черга вже давно у продажу.

Оскільки, будинок ще недобудований, то саме зараз вигідно інвестувати. Наразі вартість однокімнатної квартири є мінімальною, але надалі буде зростати залежно від зведення будівлі.

Відповіді на всі питання ви зможете отримати за тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52, а також у відділі продажу, що знаходиться за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.