Розповідаємо про прогрес у будівництві львівського ЖК «Щасливий»

17.09.2021

Лише за останні тижні вдалося закінчити наступний фронт робіт:

  • Залито монолітну плиту над 16-м поверхом.
  • Мурування у вентиляційних шахтах до 12-го поверху включно завершено.
  • Також до 12-го поверху включно прокладені каналізаційні стояки і димоходи.

Ефективна робота будівельників можлива лише за умови наявності оптимально опрацьованого та чітко укладеного плану. Так до кінця вересня буде закінчена робота над монолітними конструкціями всього будинку. Поки зараз триває мурівка стін і перегородок від 6 і до 10 поверхів включно, за планом вже незабаром цей етап закінчиться і розпочнеться мурівка на 11-13 поверхах.

Також продовжується робота над загальною інфраструктурою ЖК «Щасливий». Вже через два тижні за планом відбуватиметься розкопка котловану під продовження підземного паркінгу. 

Після завершення будівництва третього будинку буде зроблено і спортивне поле, і вся прибудинкова територія з її зонами відпочинку і дозвілля. А готовність території навколо ЖК і прогрес у роботі над фінальним будинком лише більше привертають увагу інвесторів. Тож ціна на нерухомість суттєво зросте, що робить інвестування у проєкт саме зараз дійсно вигідним.

Дзвоніть: 067 663 97 34 та 032 294 94 56. Дізнайтеся докладніше про прогрес у роботі над ЖК і всі цікаві подробиці. Неодмінно приходьте до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67, а також завітайте на перегляд до будівельного майданчику ЖК.