Розповідаємо про етапи будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

07.04.2017

Для всіх, хто цікавиться придбанням житла у Львові, раді представити новини з будівництва комплексу «Щасливий» від компанії «НоваБудова».

Наразі ведеться будівництво 1-ї черги. Тут розпочато монолітно-каркасне будівництво вже 7-го поверху, а роботи зі зведення зовнішніх стін, що будуються з червоної цегли перебувають на етапі 2-го поверху. У кожній квартирі передбачене автономне опалення, буде встановлено двоконтурний газовий котел, батареї, вікна та двері.

На перших поверхах у всіх 3-х будинках, що запроектовані у львівському комплексі, передбачено комерційну нерухомість. В наших комплексах у Києві, що розташовані у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці, там відкриваються і вже працюють кафе, різноманітні магазини, супермаркети, салони, аптеки та інше. Тож це чудова можливість для власників бізнесу або тих, хто вже давно мріяв розпочати власну або сімейну справу.

Окрім цього в комплексі передбачена простора і гарно облаштована й озеленена територія із зонами відпочинку та власним фонтаном, великим спортивним полем, дитячими майданчиками, підземним і наземним паркінгами та ін.

Щоб отримати вичерпну та повну інформацію про комплекс «Щасливий», завітайте до нашого відділу продажів, що розташований просто у центрі міста за адресою: вул. Чайковського, 26, або телефонуйте нам за номерами: (032) 253-37-07, (067) 426-70-70. Наші менеджери зорієнтують вас у наших найкращих пропозиціях та допоможуть обрати саме ту квартиру, яку ви завжди шукали!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!

Фото