Перші новини року від ЖК «Щасливий» і «НоваБудова»!

11.04.2017

Якщо ви обмірковуєте питання придбання власної квартири, то, напевно, підходите до нього із усією відповідальністю. Зокрема продумуючи і найбільш вигідне місцерозташування нової домівки, шукаєте перевіреного забудовника і дійсно розвинене місце для життя. ЖК «Щасливий» у Петропавлівській та Софіївській Борщагівці - це поєднання найкращого досвіду, європейського підходу до облаштування комплексів і новітніх технологій будівництва для комфортного життя.

ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці – це район, інфраструктура якого приємно вражає кожного, адже у ЖК продумано усе необхідне: тут є і дитячий садок, кафе, магазини, аптеки, салон краси, квіткові магазинчики і просто створена та сама атмосфера, де хочеться жити. Наразі в будівництві ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці знаходиться будинок по вул. Оксамитовій, 20-А, Б, В. Будівельні роботи у першій та другій секціях перебувають на етапі 9-го поверху, а у квартирах встановлюються міжкімнатні перегородки.

Паралельно іде активна розбудова нового та яскравого комплексу «Щасливий» у Софіївській Борщагівці по вул. Яблуневій. Саме тут застосовано технологію монолітно-каркасного будівництва. За цією технологією зводиться будинок по вул. Яблуневій, 7-А, що розташовано просто поруч із дитячим садочком. На сьогодні це найбільш перспективна і розповсюджена технологія на будівельному ринку. Слід додати, що як вже відомо нашим інвесторам, територія комплексу буде закритою, знаходитиметься під охороною, а в’їзд здійснюватиметься через шлагбауми. Наразі територія комплексу вже огороджена та встановлено шлагбаум для машин. Майже завершено і всі будівельні роботи у 3-й черзі, будинку по вул. Яблунева, 13-В,Г. Квартири вже закриті під ключ, впорядковано тут і прибудинкову територію. А також триває будівництво у 5-й черзі, що перебуває на етапі будівництва 5-го поверху.

Телефонуйте вже зараз за номерами у Петропавлівській Борщагівці: (093) 905-28-28, (050) 926-03-80 і в Софіївській Борщагівці: (067) 735-76-76, (063) 614-63-61 та завітайте до наших відділів продажів, щоб отримати повну консультацію й обрати вашу нову та омріяну квартиру у комфортабельному та сучасному ЖК «Щасливий».

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото