Найсвіжіші новини з будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

09.04.2017

Як вже знають наші інвестори та всі, хто слідкує за нашими новинами, після закріплення за собою статусу найкращого забудовника Київської області, компанія «НоваБудова» продовжує активне будівництво. Ми раді представити Вам перші новини з будівельного майданчику нового, сучасного комплексу «Щасливий» у Львові!

Отже, львівський ЖК «Щасливий» складатиметься з 3-х 16-поверхових будинків із комфортабельними плануваннями квартир та власною, великою й облаштованою прибудинковою територією. Наразі йдуть активні роботи зі зведення 1-го та 3-го будинків. Слід додати, що оскільки в ЖК «Щасливий» передбачено підземний паркінг, на будівельному майданчику вже ведуться роботи із його влаштування.

Втім, у найкращих традиціях компанії «НоваБудова» не лише потурбуватися про якісне будівництво, але й продумати весь «пакет» для комфортного життя мешканців. Саме тому на території комплексу передбачено велике спортивне поле для дітей та дорослих, дитячі майданчики, зручні паркові лавочки, а прикрасить всю місцину власний фонтан. Варто відзначити, що окрім житлової нерухомості, на перших поверхах будинків у ЖК «Щасливий» розташовуватимуться також комерційні приміщення для інвесторів і власників бізнесу, що дозволить інфраструктурі комплексу ще більш розвиватися. Ще одним із важливим факторів є те, що лише у 10 хв. тут розташований навчальний центр – школа-дитячий садок «Провесінь», тож на ЖК «Щасливий» варто звернути увагу сім’ям з дітками. Адже Ваша дитина матиме змогу навчатися неподалік дому, що позбавить необхідності витрачати багато часу на дорогу до начального закладу. Втім поблизу знаходиться не лише це! Ви з легкістю можете дістатися центру міста, адже зовсім поруч є зупинки міського транспорту – автобусів та марштрутних таксі. А любителям провести вихідні на природі, тим, хто обожнює ранкові пробіжки та завжди шукає місце для пікніків з родиною і друзями буде приємно дізнатися, що поруч із комплексом є приємна лісова територія і декілька озер, де навіть можна порибалити у своє задоволення.

Ви також можете стати частиною щасливої атмосфери ЖК «Щасливий»! Для цього поспішіть звернутися за телефонами нашого відділу продажу у Львові: (032) 253-37-07, (067) 426-70-70 і наші менеджери нададуть Вам всю необхідну інформацію. А також тільки зараз дізнайтесь про спеціальну акційну ціну! Здійсніть свою мрію разом із ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото