Найсвіжіші новини будівництва ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій

11.04.2017

Активне будівництво у житловому комплексі «Щасливий» від компанії «НоваБудова» триває. Традиційно інформуємо і тримаємо наших інвесторів в курсі останніх новин з будівельного майданчика. А для уваги усіх, хто лише думає або шукає квартиру в комфортабельному та новому житловому комплексі, пропонуємо ознайомитись з можливостями ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці.

ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій складатиметься з 8-ми десятиповерхових будинків, 2 з яких вже успішно введено в експлуатацію. Наразі на фінальній стадії будівництва перебуває 3-тя черга, будинок по вул. Яблунева, 13-В,Г. Тут закінчуються внутрішні роботи. До речі, у всіх наших квартирах зроблено лазерну стяжку підлоги та стін, а також встановлено двоконтурний газовий котел, газовий лічильник, радіаторні батареї, металопластикові вікна з 5-камерним профілем та подвійним склопакетом і металеві двері.

Паралельно тривають роботи у будинку по вул. Яблуневій, 7-А, що розташований просто поруч із дитячим садочком, що будується у комплексі. Будинок знаходиться на етапі зведення останнього технічного поверху, а до 5 поверху вже зроблено міжкімнатні перегородки. Також проводиться тут монтаж димохідних систем. Разом із цим, у будівництві знаходяться також 4-та та 5-та черги, що зведені вже до 6-го поверху та перебувають на етапі будівництва 7-го.

Всім, хто шукає комфортне місце для життя, варто звернути увагу на дійсно продумане місцезнаходження ЖК «Щасливий»: комплекс знаходиться лише у 300 м від Кільцевої дороги Києва, куди веде зручний в’їзд. Саме це дозволяє мешканцям комплексу легко користуватися не тільки зростаючою інфраструктурою ЖК, але й Києва. Територія ЖК «Щасливий» вже перебуває під охороною та із завершенням комплексу буде закритою, а в’їзд машин здійснюється через шлагбауми. Слід додати, що комплекс буде обладнано дитячими і спортивними майданчиками, а також прикрашено зеленими насадженнями і власним фонтаном. Вже зараз тут відкриваються магазинчики і працює новий супермаркет «Фора».

Тож, якщо ви шукаєте поєднання комфорту та продуманості, гармонії та якості, приємної атмосфери та надійності, - завітайте до нас та переконайтесь у перевагах ЖК «Щасливий» особисто, а також подивіться найкращі планування квартир, щоб обрати саме ту, про яку ви завжди мріяли. Телефонуйте вже сьогодні за телефонами відділу продажів у Софіївській Борщагівці: (067) 735-76-76, (063) 614-63-61. Ваша омріяне житло вже чекає на вас у ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя близько!

Фото