Щасливі новини від ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

20.04.2017

Мешканцю столиці буває складно уявити собі життя в маленькому місті. І хоча всім киянам часом хочеться розслабитися і побувати на природі, мегаполіс має настільки багато переваг, що без них ми вже не уявляємо свого життя. Та, якщо у такому спокійному й затишному «містечку» вже є все необхідне, щоб відчувати себе комфортно? «Місто в місті» - саме це є концепцією ЖК «Щасливий». Компанія «НоваБудова» з радістю інформує Вас про етапи будівництва у комплексі та найбільш актуальні пропозиції в Петропавлівській Борщагівці.

У будинку по вул. Соборна, 14 – А, Б, В тривають активні внутрішні та зовнішні роботи з утеплення, штукатурки та фарбування фасаду, а також встановлення дверей. Паралельно заливається стяжка і встановлюються радіатори. А зовсім поруч, за адресою вул. Соборна, 10 – Ж вже зовсім скоро відкриється новий і сучасний дитячий садок, біля якого зараз впорядковується навколишня територія. У цей самий час по вул. Оксамитовій, 20 вже залито армопояс між 3-м та 4-м поверхами у першій секції будинку і триває кладка цегли в інших секціях. У комплексі «Щасливий» розташовані магазини, кафе і затишна кав’ярня, аптека, приватна клініка, салон краси, швейні майстерні, квітковий магазинчик та багато іншого. Тут передбачено спортивне поле і дитячі майданчики, а ще є справді унікальна можливість погуляти біля озера, що розташоване неподалік від комплексу. І все це лише у 500 м від Києва.

За будь-якими питаннями звертайтеся за телефонами наших відділів продажів: (093) 905-28-28, (067) 990-46-46 та приходьте на особистий перегляд. Кількість щасливих власників квартир у ЖК «Щасливий» з кожним днем зростає, приєднуйтесь до їх числа і Ви!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий».

Фото