Щасливі новини зі Львова: свято від «НоваБудова» у навчальному комплексі «Провесінь»

19.04.2017

Добрі справи є тією гарною нагодою, що завжди об’єднують людей. У компанії «НоваБудова» знають, що щасливими ми стаємо тільки тоді, коли розділяємо щастя і допомогу із тими, хто поруч. Саме такою стала подія, що відбулася 16 вересня у Львові – чудове свято у навчально-виховному комплексі «Провесінь» за адресою Глинянський Тракт, 151-Б.

Незабаром неподалік школи-дитячого садка «Провесінь» з’явиться новий та сучасний житловий комплекс «Щасливий». Та разом із цим компанія «НоваБудова» ставить за мету не тільки будівництво високоякісного житла, але також прагне здійснити добрий внесок у розбудову інфраструктури району для всіх його мешканців. Отож, першим з таких об’єктів у Львові став цей дитячий навчальний центр. Саме тут за сприяння компанії було упорядковано та облаштовано оточуючу територію, клас фізики забезпечено партами та дошкою, а сам заклад різноманітним необхідним приладдям та іншими речами. Адже для ефективного навчання і веселого дозвілля дітям необхідні гідні та зручні умови, в яких їх потенціал буде проявлятися ще краще, вважають в компанії.

Розділити свято із присутніми приїхали відомі гості. Привітати учнів та їх батьків завітала улюблена багатьма телеведуча та незмінне обличчя компанії – Ольга Фреймут. Візит телеведучої здійснив справжній фурор та зірвав цілий шквал позитивних емоцій у присутніх. І, звісно, нікого не зміг залишити байдужим чарівний та надихаючий спів переможниці «Голос Країни» Віталіни Мусієнко, яка встигла також поспілкуватися з юними шанувальниками та залишити численні автографи на пам'ять.

Навчально-виховний комплекс - школа-садок «Провесінь», що розташований поруч із житловим комплексом «Щасливий» у Львові, став першим об’єктом, якому компанія «НоваБудова» була рада надати необхідну підтримку, надалі таких об’єктів планується все більше. Слідкуйте за нашими новинами!

Все найкраще в ЖК «Щасливий»!

Фото