Щасливі новини «НоваБудова»: ми відкрили новий дитячий садок!

25.09.2017

В цю суботу, 23 вересня, в ЖК «Щасливий» на Софіївці пройшла гучна подія – ми урочисто відкрили «Щасливий дитячий садок»!

Вже зранку у святково прикрашеному комплексі почали збиратися мешканці, інвестори і гості «НоваБудова». Привітати мешканців і відкрити новий навчальний заклад прийшли офіційні та зіркові гості. Голова сільради Кудрик Олесь Тимофійович урочисто прийняв дитячий садок на баланс Софіївської Борщагівки. Після чого делегація разом з обличчям компанії Ольгою Фреймут і генеральним директором «НоваБудова» Євгенієм Савочкою перерізали стрічку нового дитячого садочка і пройшлися приміщенням. Це вже другий дитячий садок, який ми збудували у наших комплексах. Перший з них ми відкрили милого року в ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці.

На території ЖК для наших гостей ми влаштували справжнє містечко активностей та розваг для усієї родини. Діти разом з батьками приймали участь у майстер-класах з розфарбовування футболок, імбирних пряників і ліпленню, а всі витвори могли забрати з собою в подарунок. Діток катали милі поні й цілий день працювали великі надувні гірки, батути і аквагрим. А кафе «Сoffee & Flowers» пригощало у прохолодну погоду зігріваючою кавою та чаєм, солодкою ватою, лимонадом і смачними фірмовими капкейками. Також на святі звучала гарна жива музика. Приємне музичне привітання для маленьких учнів дитячого садочку приготувала і фіналістка проекту «Голос. Діти» 2016 року Еліна Іващенко.

Важливим моментом у ході свята стала презентація громадської спілки, заснованої компанією «НоваБудова» - «Новий шлях». Спілка створена для надання допомоги переселенцям зони АТО, людям, що втратили житло і постраждалим у ході воєнних дій. Заснування громадської спілки – це новий важливий етап для компанії, а також відповідальна місія для допомоги постраждалим у нашій країні. Для дітей з сімей переселенців у нашому ЖК організація підготувала дитячі подарунки.

На святі були присутні представники медіа – «Kyiv Post» , «Голос Америки», телеканал «ZIK» і «1+1». Однією з важливих персон свята була також гостя з США – Дебора Ферлемб, заступниця директора організації «UkraineInvest», яка займається залученням і підтримкою інвестицій в Україну. Пані Дебора була настільки враженою роботою організації «Новий шлях», що навіть не змогла стримати сліз при перегляді відео, де йшлося про те, як організація подарувала будинок родині переселенців.

Протягом дня було багато конкурсів і подаровано багато цінних подарунків, завдяки яким наші мешканці зможуть облаштовувати свої нові оселі. А в фіналі вечора телеведуча Ольга Фреймут сама дістала номер власника авто. Переможницею стала наша мешканка Тамара Сосяк. Щаслива жінка одразу ж отримала ключі та поїхала зі свята на своєму власному авто, яке, за її словами, буде використовувати разом з чоловіком для потреб родини.

Ми вдячні усім, хто розділив з нами це свято, а також кожному, хто обрав нас!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!