ЖК «Щасливий» на Петропалівці: вигідний вибір житла поряд з природою!

23.04.2017

      Шановні клієнти та всі, хто прагне вирішити своє житлове питання! Ми з радістю хочемо поділитись з вами останніми новинами будівництва житлового комплексу «Щасливий», який знаходиться на Петропавлівській Борщагівці.


      В доме на У будинку на Леніна 10-А тривають роботи з благоустрою прибудинкової території. В подвір’ї вже покладено тротуарну плитку . В комерційних приміщеннях 1-го поверху встановлено перила та покладено плитку. У цокольних приміщеннях також покладено тротуарну плитку та встановлено вхідні двері . Будинок вже зданий в експлуатацію, власники квартир вже приступили до ремонтів у своїх квартирах.

     У сусідньому будинку на вулиці Леніна 10-Б завершено фасадні роботи у 5-тій секції . У всіх квартирах встановлені вікна марки WINTECH . До будинку підведені основні комунікації, такі як, водопостачання, водовідведення та газопостачання . Наразі ведуться роботи по розведенню газу у квартири. Активно ведуться внутрішньо-оздоблювальні роботи у під’їздах , паралельно відбувається процес кладки плитки у 4-й та 5-й секціях. Нагадуємо, що будинок на Леніна 10-Б здається вже в серпні цього року!

    В будинку на Леніна 10-В завершується будівництво «коробки», будівельники зводять останній 10-й поверх! Ведеться процес встановлення вікон марки KBE у 3-тій секції . Завершується розводка водо- та електрокомунікацій у квартири будинку.

    В 4-тій черзі будівництва на Леніна 10-Г активно здійснюється будівництво 3-го поверху

    В останній черзі будівництва на Леніна 10-Д розпочато риття котловану для зведення ще одного будинку ЖК «Щасливий» на Петропавлівці.

    Тому, радимо вам не втратити свій шанс придбати затишну квартиру в пішохідній близькості до Києва, а головне в екологічно сприятливому районі пригороду столиці. Чекаємо вас у наших відділах продажу за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Леніна 10-А . За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 044-228-63-61 та 067-990-46-46 .