Ще більше комфорту в ЖК «Щасливий»: невдовзі відкриття дороги на вул. Личаківській

26.07.2018

 

Біля ЖК «Щасливий» невдовзі відкриття дороги на вул. Личаківській

 

Друзі, у нас хороші новини! Незабаром ви отримаєте ще більше переваг при купівлі житла у ЖК «Щасливий», що на вул. Біговій, 17. Вже у другій декаді серпня заплановано повне відкриття для проїзду вулиці Личаківської. А це означає, що доїзд до комплексу значно спроститься. 

Ви зможете добиратися на роботу та відвозити дітей в школу чи садок значно швидше. Офіційне джерело (сайт Міської Ради) повідомляє, що темпи капітального ремонту пришвидшено і дуже скоро львів’яни зможуть користуватися дорогою на вул. Личаківській без жодних перешкод.

Перший будинок комплексу ЖК «Щасливий» у Львові вже здано у експлуатацію. 16-поверхівка зведена за сучасною монолітно-каркасною технологією. Вона повністю оснащена всіма комунікаціями, в тому числі й сучасним індивідуальним опаленням. Нагадаємо, що ви можете купити квартиру із готовим ремонтом. Або ж замовити індивідуально-орієнтований ремонт у нашої компанії.

Ще одна чудова новина! Ціна житла комфорт класу від 13600 грн/м2, що не може не тішити. Але варто поспішити, адже незабаром подорожчання! До речі, придбавши квартиру в ЖК «Щасливий» у Львові з 1 травня по 14 вересня, ви ще й гарантовано берете участь у розіграші сучасної автівки. Часу на вагання обмаль! Телефонуйте за номерами (032) 229 53 29, (067) 691 52 64 і наші менеджери роз’яснять вам усі деталі.

Інвестуйте розумно, зробіть вклад в житло комфорт класу. Це забезпечить вам затишок та впевнене майбутнє. Компанія «НоваБудова» подбала, щоб спланувати зручні одно-, дво- та трикімнатні квартири, як для молодих людей, які тільки кар’єрно стартують, так і для сімей із дітьми. Більше того, затишок заміського району, свіже повітря та ліс неподалік сприятимуть здоровому відпочинку від метушні великого міста.