Скільки можна заробити на інвестиціях? Зміна цін та етапи зведення ЖК «Crystal Avenue»

22.03.2019

Скільки можна заробити на інвестиціях? Зміна цін та етапи зведення ЖК «Crystal Avenue»

У листопаді 2017 року, ЖК «Crystal Avenue» заявив про себе першими продажами квартир на Оксамитовій, 9–А. Тоді будівництво тільки починалось, і перші інвестори могли придбати житло на початковому етапі будівництва.

Сьогодні готовність робіт по фасаду будинку, складає більше 70%. Системи вентиляції повністю змонтовані і швидкими темпами просувається монтаж декоративної підсвітки, яка додасть свій, нічний стиль ЖК «Crystal Avenue».

Центральний вхід будинку відкритий, і вже можна споглядати просторий хол, що ще будується. Тут за обрисами вже можна здогадатися де саме буде майбутній ресепшн та зони відпочинку. Вентиляційні та пожежобезпечні системи завершені на 80%, відбувається налаштування швидкісних ліфтів.

Сходові прольоти повністю покриті плиткою. А на стіни сходових маршів та у місцях громадського користування нанесене лакування, яке запобігає механічним впливам й надає стінам затишного вигляду.

Триває монтаж радіаторів опалення та налаштування склопакетів, виконана на 70% розводка труб подачі газу.

Підземна стоянка повністю гідро–ізольована. Тут успішно проходять роботи з монтажу електроустаткування.

За період продажу квартир у цьому будинку, вартість кв. м збільшилась на 18%. І хто хоче вигідно інвестувати, ще може придбати квартиру в другій черзі. Будинок знаходиться на вул. Оксамитова, 11–А. Тут розпочалися роботи по зведенню стін на цокольному поверсі за монолітно–каркасною технологією.

Інвестуй вигідно! Завітай у відділ продажу: с. Петропавлівська Борщагівка, вулиця Соборна, 14–А. Тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52.