Створіть свій настрій з «Сoffee & Flowers»

07.04.2017

Серед буднів часом так важливо знати, що десь є приємний осередок, де можна поринути в особливу атмосферу, й з посмішкою на обличчі насолодитися натуральною ароматною кавою або смачним чаєм із чимось дійсно неперевершеним на десерт. А особливо приємно, коли такий «острівець» тепла знаходиться так близько, що розташований просто у власному ЖК! Так, мова йде саме про нього, особливе «квіткове» кафе «"Сoffee and Flowers" cafe» в ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці.

Приємна атмосфера затишку, безліч цікавих деталей в інтер’єрі, який хочеться відпочиваючи із цікавістю розглядати, аромати кави і краса квітів, - все це поєдналося в одну особливу і неповторну гармонію «Сoffee & Flowers». В кафе вам завжди раді запропонувати широкий вибір як вже улюблених, так і нових десертів, який постійно оновлюється для радості душі та свята смаку, що триває і триває! Тут ви завжди знайдете приємну за міцністю та добре обсмажену каву, а також смачні кавові напої, зігріваючі чаї, молочні коктейлі, тонізуючі фреши й багато іншого. Свіжі, гарні як ззовні, так і всередині тортики, тістечка і капкейки готуються з натуральних інгредієнтів та порадують своїм вишуканим смаком. А апетитні паніні й солоні французькі пироги з різноманітними начинками чудово втамують голод і нададуть сил.

До того ж, саме в цьому унікальному кафе можна знайти приємні подарунки для будь-якої нагоди! Але крім цього, в «"Сoffee and Flowers" cafe» ви зможете придбати неповторний і дійсно оригінальний букет найсвіжіших квітів для коханих і рідних. З «Сoffee & Flowers» так просто дарувати радість!

Зранку візьміть запашну та енергетичну каву з собою, щоб прокидатися з кожним ковточком та відчувати приплив сил і творчого натхнення. А ввечері оточіть себе затишком з великою чашкою какао з маршмеллоу. Ділові зустрічі, приємний відпочинок або місце для цікавого й душевного спілкування – усе це «Сoffee & Flowers»! Працює кафе з 9:00 до 20:00 у будні та з 10:00 до 20:00 у вихідні й знаходиться за адресою: ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці, вул. Соборна, 10-А.

Підписуйтеся на групу кафе у Facebook: https://www.facebook.com/pages/CoffeeFlowers-cafe/1431153360513408?fref=ts і завітайте в «Сoffee and Flowers» вже сьогодні, щоб спробувати все смачненьке особисто!

У «Coffee and Flowers» завжди раді Вам!

Фото