Спортивна академія UCSA оголошує набір дітей на навчання

30.08.2017

Компанія «НоваБудова» рада долучатися та підтримувати проекти, які поширюють здоровий спосіб життя та роблять дозвілля розвиваючим і наповненим. Хочемо розповісти вам про один із них. Саме такою є спортивна академія UCSA – мережа спортивних шкіл і секцій різних видів спорту в Києві та Київській області.  

Тут ваші діти матимуть можливість займатися у першому в Києво-Святошинському районі критому футбольному полі з синтетичним покриттям. Це дозволить відвідувати тренування у будь-яку пору року та практикуватися за будь-якої погоди. Академія заснована на християнських цінностях, тому на вас чекатиме ввічливий, відповідальний та кваліфікований колектив людей, які люблять свою роботу. Тренери мають досвід участі у спортивних змаганнях. Усі вони постійно покращують свій особистісний рівень та допомагають кожній дитині проявити себе якнайкраще.

В подальшому академія розшириться ще одним критим футбольним полем, розміром 60х40 м, тенісними кортами, баскетбольними та волейбольними майданчиками, скейт-парком, закритим спортивним комплексом та справжньою еко-фермою.

Набір розпочинається вже з 4-го вересня! І тільки для мешканців ЖК «Щасливий» разом із академією UCSA ми даруємо унікальну знижку: на навчання – 15%  та на оренду поля - 10%.

З приводу запису телефонуйте за номером: (098) 983-13-47 або приходьте за адресою: с. Тарасівка, вул. Київська, 77/11.

Академія UCSA чекає на вас!