Старт продажів нової черги ЖК «Щасливий» по вул. Оксамитовій, 20-В

10.04.2017

Компанія «НоваБудова» рада повідомити приємну новину для всіх, хто ще не встиг придбати квартиру в ЖК «Щасливий» - у продаж надійшов будинок по вул. Оксамитовій, 20-В! 11-поверховий будинок, площею 5 335.7 м² розрахований на 110 квартир. У ньому доступні однокімнатні й двокімнатні квартири з комфортабельними і функціональними плануваннями.

Будинок по вул. Оксамитовій, 20-В, знаходиться у комплексі «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці. Цей район сподобається усім, хто бажає мати житло в приємному і тихому місці поруч із природою. Разом із цим, ми продумали розташування ЖК таким чином, щоб інфраструктура Києва була лише у 600 м. Саме тут, неподалік комплексу, є зупинки місцевого транспорту, звідки до станцій метро «Академмістечко», «Житомирська» можна дістатися вже за 10 хвилин, а також тут розташовані великі супермаркети «Billa», «Епіцентр» та ін. Але варто звернути увагу, що максимум зручностей є вже в самому комплексі: тут працює державний дитячий садок, збудований компанією «НоваБудова», є дитячі майданчики, зони відпочинку і спорту. Також можна придбати усе необхідне, адже в комплексі є магазини, працюють кафе, кав’ярні, квіткові магазини, аптеки, ательє і навіть салон краси.

Саме зараз чудова нагода придбати нову квартиру в ЖК «Щасливий». Телефонуйте за номерами відділів продажів: (044) 228-63-61, (067) 990-46-46, щоб дізнатися про найкращі планування, наші пропозиції, а також приходьте, щоб подивитися квартиру, що сподобалася вам найбільше. Поспішіть стати щасливим власником затишного житла у новій черзі ЖК «Щасливий».

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!