Старт продажів комерційних приміщень у ЖК «Щасливий» PLATINUM

14.03.2019

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM є проектом елітного житла, що має кілька переваг, серед яких — зручне розташування у центрі Львова. Будинок знаходитиметься на проспекті В. Чорновола. Цей район поступово перетворюється на діловий центр всього міста. У трьох хвилинах — торгівельний центр «Інтерсіті», трохи далі — «Forum Lviv». Це означає, що вже зараз там є значний потік людей, а з часом, їх кількість тільки зростатиме. Тож відкрити там свій офіс вже зараз — значить інвестувати у майбутній успіх свого бізнесу.

Розуміючи це, компанія «НоваБудова» оголошує про старт продажу комерційних приміщень на другому поверсі ЖК «Щасливий» PLATINUM. Ресторан чи салон краси, кав’ярня чи клієнтський відділ будь–якої компанії — що б не розміщувалося у цих приміщеннях, вони мають значні шанси на успіх. Тому не варто зволікати! Комерційні приміщення у ЖК «Щасливий» PLATINUM вже зараз користуються великим попитом, адже їх можна використати по–різному: як для розміщення власного бізнесу, так і для того, щоб купити, а потім здавати в оренду підприємцям. Ці приміщення є цікавими і для власників квартир у цьому будинку, адже це дуже зручно — мати власний офіс у тому ж будинку, в якому житимеш.

Подробиці можна дізнатися за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або можна завітати в офіс компанії: вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67, тобто біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM. Тож можна на власні очі переконатися у тому, наскільки вдалим є розташування будівлі.