Стартували продажі квартир в ЖК «Щасливий» PLATINUM

03.07.2018

 

Старт продажів ЖК «Щасливий» PLATINUM!

 

В новому житловому комплексі від «НоваБудова» у Львові - ЖК «Щасливий» PLATINUM, стартував продаж квартир!

Цей комплекс створюється для успішних людей з активною життєвою позицією та високими вимогами. Важливим фактором тут є вдала локація. Центр Шевченківського району дозволяє максимально швидко опинитися в центрі міста. Тут створена ідеальна атмосфера для будь-якої сім’ї. Будинок продуманий так, що всі необхідні сервіси вже будуть присутні в ньому. Поряд, на проспекті Чорновола, є вся необхідна інфраструктура: магазини, зупинки громадського транспорту, сквери та місця відпочинку.

160 квартир, в тому числі, дворівневі пентхауси, вже чекають на своїх володарів. В квартирах будуть встановлені панорамні вікна, які дозволять вам милуватися містом у всій його красі. З 22 поверхів, на перших двох будуть розташовані комерційні приміщення. Тому це ідеальне місце як для життя, так і для бізнесу!

У будинку функціонуватиме власна котельня, системи пожежогасіння, відеоспостереження та охорона – запорука затишку, комфорту та безпеки.

Комплекс продумано до дрібниць, щоб вдень та вночі життя в ньому було спокійним, впевненим та щасливим.

З плануваннями будь-якої квартири можна ознайомитись тут, а більш детальну інформацію ви отримаєте в офісі з продажу по вул. Чайковського, 26. Якщо маєте питання, телефонуйте нам за номерами: (032) 229-55-72, (067) 814-81-53. Підвищіть якість свого життя до нового рівня, приєднуйтесь до щасливих людей!

Будь успішним та щасливим - ЖК «Щасливий» PLATINUM!