Будівельні новини від компанії «НоваБудова»

19.04.2017

Компанія «НоваБудова» продовжує ознайомлювати Вас з етапами будівництва у Петропавлівській та Софіївській Борщагівці та найактуальнішими пропозиціями у ЖК «Щасливий».

Отже, як і раніше, динамічними темпами просувається будівництво у комплексі по вул. Яблуневій у Софіївській Борщагівці. Слід зазначити, що інфраструктура району постійно розвивається й одночасно наповнюється інфраструктура і ЖК «Щасливий». Вже зараз у будинку по вул. Яблуневій, 5-А,Б,В відкрито продуктовий та ветеринарний магазини. А згодом у будинку 13-А,Б функціонуватиме супермаркет «Фора», що дозволить мешканцям легко придбати все необхідне не полишаючи власний комплекс. Зовсім поруч у вже зведеному 10-поверховому будинку 13-В,Г тривають штукатурні роботи, заливається стяжка. До речі, нагадуємо, що у продаж надійшли комори у цьому будинку. Активно зводиться також 4-та черга по вул. Яблуневій, що вже збудована до 7-го поверху, а поруч на етапі будівництва 3-го поверху перебуває 5-та черга.

У Петропавлівському комплексі «Щасливий» у будинку по вул. Соборна, 14-А,Б,В тривають внутрішні оздоблювальні роботи у під’їздах, зроблено електричну та сантехнічну проводку. Біля будинку наразі відбувається оформлення прилеглої території. Паралельно із цим по вул. Оксамитовій, 20-А,Б,В перші секції збудовано до 6-го поверху, в квартирах починаються роботи з зведення міжкімнатних перегородок. Також нагадуємо нашим інвесторам у будинку по вул. Соборній, 10-Д/1, що у Вашому будинку у продаж надійшли комори на поверхах!

Тому не зволікайте, адже ми маємо пропозицію сама для Вас! За детальною консультацією звертайтесь до наших відділів продажу у Петропавлівській Борщагівці: (093) 905-28-28, (067) 990-46-46 та Софіївській Борщагівці: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40, завітайте на особистий перегляд Вашої нової квартири і оточіть себе щасливою атмосферою ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото