Свято добра, радості і надії в школі-інтернаті села Великополовецьке!

22.04.2017

        Зустріч Василя Вірастюка, Ліки Роман та клубу «Суперкнига» з дітьми школи-інтернату в селі Великополовецьке
      19 травня 2014 року колектив компанії «НоваБудова» організував свято для дітей школи-інтернату в селі Великополовецьке, Київської області. Провести цей захоплюючий захід допомогли творці популярних мультфільмів «Літаючий Будинок», «Спанкі», «Ти особливий», «Хранителі історій» та оновленого 3D-мультсеріалу «Суперкнига» . Для дітей була організована чудова програма із зарядкою, вивченням пісень, показом мультфільму, призовою вікториною і зустріччю з персонажем мультфільму «Суперкнига» - Робіком. 


     Також були запрошені мешканці ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – багаторазовий чемпіон світових силових змагань, найсильніша людина світу 2004 та 2007 років Василь Вірастюк та Міс Україна 2007 Ліка Роман. 

     Василь Вірастюк навчав дітей, як досягати успіху в загартуванні організму та спілкуванні з людьми, а також провів для хлопців турнір з армреслінгу. Чемпіон інтернату отримав солодкий приз від компанії «НоваБудова», а для інших учасників силового протистояння Василь Вірастюк провів веселий конкурс «Містер Вареник» – хто швидше з’їсть миску вареників. Добряче підкріпившись, хлопці наважилися поборотися навіть з найдужчим чоловіком світу – Василем Вірастюком. 

     Ліка Роман провела талант-шоу «Великополовецьке має талант» . Неодмінною умовою конкурсу було представлення ідеї кожного виступу. Тож у танці дівчата показали, наскільки цінні вірність і дружба, а в пісні – наскільки важливо прощати. Переможцями стали виконавці танцювального номеру, але солодкий приз вирішили розділити між всіма учасницями, оскільки вболівальники вирішили, що перемогла дружба. І справді, цей дитячий будинок особливо дружній! Також Ліка Роман розповіла дітям, що справжня краса – це талант, який повинен приносити користь людям. 

    Наприкінці свята команда «Суперкниги» вивчила з дітьми веселу пісню, на сцені її випала честь заспівати дівчатам, які перемогли в конкурсі талантів. 

    На прощання колектив компанії «НоваБудова» подарував фарби для ремонту школи, побутову хімію, канцелярські товари та чотири сучасні ноутбуки. Компанія «НоваБудова» не вперше відвідує цей заклад і планує й надалі турбуватися про його жвавих, дужих, красивих, талановитих мешканців!