Подорож до Єгипту від ЖК «Щасливий» знайшла свого власника!

11.04.2017

Як знають усі, хто слідкує за новинами компанії «НоваБудова», серед мешканців ЖК «Щасливий» проводилася унікальна акція «Щасливі вдома», головним призом була тижнева подорож на двох до Єгипту. За умовами акції учасники, мешканці нашого комплексу, мали зняти коротке відео і розповісти у ньому про те, чому їм так подобається жити у їх квартирі в ЖК «Щасливий».

Ми обрали найкращі відео і опублікували їх на офіціальному каналі компанії «НоваБудова» в Youtube. А 13 лютого усі фіналісти були запрошені на святковий вечір і вручення призів.

Кожен учасник був нагороджений і відзначений в особливій номінації, серед яких: «Найбільш обізнаний мешканець ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці», «Найсвітліша квартира», «Найзатишніше гніздечко ЖК «Щасливий», «Найщасливіші мешканці Петропавлівки» та інші. Всі учасники зраділи приємним і фунціональним подарункам від компанії «НоваБудова». А безперечним переможцем, який зміг здивувати усіх своїм нестандартним і творчим підходом, став Євгеній із записаною піснею у стилі реп про своє життя в ЖК «Щасливий».

Пропонуємо вам ще раз оцінити чудову роботу Євгенія:

Компанія «НоваБудова» дякує всім мешканцям за участь, теплі, позитивні емоції та творчий підхід, які ви проявили у ваших роботах. Слідкуйте за нашими оновленнями і акціями, адже попереду ще багато цікавого!

ЖК «Щасливий»: щастя близько!

Фото