Три будинки ЖК «Щасливий» на Петропавлівці вже введено в експлуатацію!

22.04.2017

ЖК «Щасливий» інтенсивно розростається: один за одним будинки здаються раніше запланованого терміну – така тенденція, безперечно, радує нових клієнтів! Наразі вже три будинки введено в експлуатацію.

Повідомляємо: у продажу ще є чудові квартири з великими площами у пентхаусах на вул. Леніна, 10-А. Цей будинок введено в експлуатацію у грудні 2013 року.

Другу чергу будівництва, на вул. Леніна, 10-Б, введено в експлуатацію у червні цього року. А це означає, що квартири в цьому будинку продаються тільки з документами! Приємна новина – газ у квартирах вже підключено! Це останній рубіж, і власники квартир підписують акти прийому-передачі квартир та отримують ключі. Щиро вітаємо нових щасливців! Зараз на об’єкті завершуються роботи з благоустрою прибудинкової території (озелененням займається професійна компанія «ГрінМарт»).

За доброю тенденцією, не зволікають будівельники і на третьому об’єкті за адресою вул. Леніна, 10-В. Цей будинок введено в експлуатацію у серпні 2014 року! З радістю повідомляємо вам, що всі комунікації до будинку підведені! Малярі інтенсивними темпами штукатурять під’їзди, до яких уже встановили вхідні двері. Незабаром запрацює газове устаткування: зараз відбувається розводка газу по квартирах, установлюються газові лічильники та фірмові італійські газові котли.

У четвертій черзі будівництва на вул. Леніна, 10-Г активно споруджується вже 10-й поверх! У будинку робиться розводка електрики та сантехніки, паралельно відбуваються внутрішньо-штукатурні роботи. Активно встановлюються металопластикові вікна.

У п’ятому будинку комплексу, на вул. Леніна, 10-Д, змонтовано цоколь. З вікон будинку буде чудовий вид на озеро і ліс.

Можна з певністю сказати, що власники квартир у ЖК «Щасливий» зробили дуже вдалий вибір! Вони довіряють компанії «НоваБудова», адже все виконується згідно договору. Станьте їхніми сусідами вже сьогодні, живіть по-європейськи – у комфортній квартирі якісного будинку, в чудовому місці біля озера з лісом, у 600 м від Кільцевої дороги столиці! Із плануваннями квартир кожного з будинків ви маєте змогу ознайомитися у відповідному розділі сайту. Вибрати найкращу квартиру з тих, що є в продажу, вам допоможуть наші працівники відділів продажів на Петропавлівці. Знайти ЖК «Щасливий» дуже просто – його видно з Кільцевої дороги, за «Біллою». Також ви можете отримати більше інформації щодо купівлі своєї квартири за телефонами: (067) 409-36-36 и (067) 990-46-46.