У чому вигода від інвестування у трикімнатну квартиру ЖК «Щасливий» на Біговій

01.02.2022

У будинках львівського житлового комплексу «Щасливий» представлені квартири з різною кількістю кімнат. Є варіанти 1-, 2- та 3-кімнатного житла комфорт-класу. Наразі відбувається фінальний етап роботи над проєктом. У самому розпалі будівництво останнього третього будинку ЖК. Перші два готові, здані в експлуатацію, а мешканці вже роблять ремонт та перевозять речі, дехто вже встиг обжити омріяне житло. Відповідно з планом і графіком відбувається не лише прогрес у роботі над проєктом, а й поступове подорожчання квартир у ЖК. 

У березні підвищиться ціна на квадратний метр у трикімнатних квартирах. Тож варто більш докладно окреслити переваги саме цього варіанту для інвестування, поки ціна ще не встигла піднятися.

Перспектива для власного проживання

ЖК «Щасливий» знаходиться подалі від туристичних маршрутів, від гамору натовпу та дорожніх заторів. Крім того, у розташування ЖК є кілька інших переваг:

  • Поблизу знаходиться ліс з велосипедними стежками та відкритими водоймами. Тому у ЖК свіже повітря і прекрасні краєвиди.
  • На території житлового комплексу буде спортивний майданчик та дитячі майданчики.
  • Територія житлового комплексу закрита від сторонніх і знаходиться під охороною. Вже зараз працює система відеоспостереження.
  • Весь перший поверх третього будинку займатиме освітній центр U.C.S.A. Це сучасний освітній заклад, що працює за новітніми принципами освіти. Його наявність дає змогу забути про довгу дорогу до дитячого садочку та школи. 
  • Район, в якому знаходиться ЖК, активно і динамічно розвивається. Будуються нові елементи місцевої інфраструктури. Крім того, тут досить зручне транспортне сполучення, і доїхати до центру Львова досить легко та швидко.

Все це робить проєкт орієнтованим на сім’ї з дітьми. Звісно, цільова аудиторія житлового комплексу значно ширша. Однак трикімнатні квартири ЖК будуть цікаві саме сімʼям, а також людям, які люблять простір та спокійний спосіб життя у комфорті.

Можливості для інвестування

Хоча найбільшою популярністю відзначаються одно- та двокімнатні квартири, рентабельність для інвестування в житло з трьома кімнатами безсумнівна. Зараз ціна на квартири у ЖК ще не встигла піднятися, але весіннє подорожчання вже скоро. І воно не є останнім. Ціна на квадратний метр зростатиме ще. Також квартири у ЖК ростимуть в ціні, коли весь комплекс буде завершено. Відтак на простому перепродажу можна буде отримати значний прибуток. Також трикімнатну квартиру можна вигідно здавати, наприклад, групі студентів (адже поруч медичний університет) тощо.

Тож не варто гаяти час. Щоб встигнути придбати житло мрії за нинішньою ціною, скористайтеся річним розтермінуванням від забудовника. Завітайте на перегляд та обирайте квартиру, в яку можна буде заселитися вже цього року. За планом здача будинку в експлуатацію призначена на ІІІ квартал 2022 року. Тож телефонуйте 067 663 97 34 або 032 294 94 56. Дізнайтеся докладніше про прогрес у роботі над ЖК і всі цікаві подробиці. Обовʼязково завітайте у відділи продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 77.