Уже готові нові квартири з переплануванням, виконаним відділом ремонту забудовника!

24.06.2019

У першому будинку житлового комплексу «Щасливий», який знаходиться за адресою вулиця Бігова, 17, закінчено роботу над кількома квартирами з переплануванням і готовим ремонтом.

Гарантія абсолютної якості виконаних робіт

Команда фахівців, що робить ремонт у квартирах ЖК «Щасливий», є співробітниками компанії «НоваБудова», а не підрядниками. Переваги цього такі:

  • Максимальна якість на всіх рівнях.
  • Розуміння спеціалістами відділу специфіки роботи з об’єктами.
  • Використання сучасних та оригінальних дизайнерських рішень.

Про яке перепланування йде мова, і в чому її вигода?

Оригінальне планування квартир у ЖК «Щасливий» є зручним і сучасним: просторі кімнати, великі вікна, об’єднання кухні та вітальні тощо. Перепланування тут має на меті лише одне – зробити купівлю квартири більш вигідною завдяки тому, що:

  • ремонт повністю готовий, і вже можна переїжджати;
  • квартири з переплануванням є оригінальними і стильними;
  • збереження часу і нервів на облаштування житла.

Перепланування виконано в просторих однокімнатних квартирах, де тепер є окрема спальня і кухня-студія. Кожен квадратний метр було використано розумно і доцільно, тож ці варіанти житла зручні та просторі. Фактично з’являється можливість придбати двокімнатну квартиру з готовим дизайнерським ремонтом за ціною однокімнатної.

Ці квартири – особлива родзинка проекту, адже перепланування робить їх унікальними, а з вікон відкривається захоплюючий краєвид. Подробиці щодо варіантів цього житла можна дізнатися за номерами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Завітайте до офісів компанії на вулиці Чайковського, 26 або на проспекті В. Чорновола, 67. Запрошуємо на перегляд готових квартир!