За крок від щастя – з «НоваБудова»!

22.04.2017

;Шановні мешканці ЖК "Щасливий" та майбутні інвестори компанії "НоваБудова"! Ось і закінчується спорудження житлового комплексу «Щасливий» у с. Софіївська Борщагівка! З радістю повідомляємо Вам про введення в експлуатацію будинку на вул. Щасливій, 50 – аж на шість місяців раніше задекларованого строку! Усі комунікації буде підключено протягом наступних 3 місяців

     Разом з підведенням зовнішніх комунікацій буде здійснюватись озеленення прибудинкової території.

     Інвесторів будинку на Щасливій, 61 теж є чим здивувати. У квартирах на 5-х поверхах у 3 і 4 секціях будинку закінчили зводити перестінки, муляри перейшли до 2 і 1 секцій. Разом із тим у цих приміщеннях відбуваються штукатурні роботи. Тому, як тільки там закінчать оштукатурювання, почнеться встановлення дверей у квартири. Також дороблюють електропроводку, адже з 1 по 4 поверхи квартири вже зі струмом.

    Сантехнічні виводи монтують у всіх секціях, а в 4 секції цю роботу вже виконали.

    Активно просуваються і зовнішні роботи в цьому будинку. Почали утеплювати 1 і 2 секції фасаду будинку. Перекриття даху виконано, завершується монтаж козирків. Там, де зробили фасад, почали робити ливнівку.

    Малярні роботи на стінах і стелях під’їздів почали в 4 секції, незабаром почнуться такі роботи і в інших під’їздах. А стяжку підлоги в підвальних приміщеннях почнуть заливати вже на цьому тижні.

    Поки працівники компанії «НоваБудова» сумлінно споруджують затишні будинки ЖК «Щасливий», ви так само трудитесь, не покладаючи рук, аби здійснити мрію про власне нове житло. Тож лишився один крок назустріч – завітайте до нашого відділу продажів у с. Софіївська Борщагівка, на вулиці Волошковій, 74. Деталі за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 735-76-76. Наші працівники чекають на вас уже сьогодні, аби ви на власні очі переконалися у надійності нашої компанії!