Вигідне розтермінування – спосіб втілити свою мрію про власне житло

11.11.2021

Купівля власного житла – вкрай важливий момент у житті будь-якої людини. Найчастіше до нього готуються роками, збираючи потрібну суму, щоб не довелося користуватися невигідними банківськими кредитами. Є й альтернатива – розтермінування від самого забудовника. Між цими двома поняттями є істотна різниця, про яку варто поговорити докладно. Адже розтермінування цілком може стати засобом втілення мрії про своє затишне житло.

Слабкі сторони банківських кредитів

Кредити на житло від різноманітних банків є пропозицією, що статистично залишається однією з найбільш популярних серед усіх банківських послуг. Однак загальновідомий факт: коли банк дає кредит на купівлю житла, відсоток переплати може бути дуже великим. Фактично, люди мусять роками або навіть десятиліттями віддавати суму, яка істотно перевищує вартість житла, якби вони придбали його без кредиту. Тому чимало людей збирає кошти на купівлю квартири самотужки, не намагаючись скористатися кредитами.

І часто трапляється так, що на накопичення коштів для купівлі квартири мрії йде забагато часу – і коли вся сума вже на руках, вільних варіантів у омріяному ЖК просто не залишається. В результаті людям доводиться або шукати квартиру на вторинному ринку, або чекати появи наступного проекту від надійного забудовника, або вибирати з тих варіантів, які залишилися. Крім того, ціна житла на ринку нерухомості постійно зростає. Вартість квартири у новому ЖК буде вищою за ціну у вже побудованому, тож доведеться до зібраної суми додавати кошти – іноді чималі.

Актуальність розтермінування

Вирішити цю проблему може вигідне розтермінування, яке пропонує компанія «НоваБудова». Його переваги:

  • Оформити розтермінування значно простіше, оскільки не потрібно нічого погоджувати з банком. Адже банк може відмовити у кредитуванні. Крім того, умови надання позики часом не задовольняють забудовника, і знайти варіант, який би сподобався всім трьом сторонам (клієнт, забудовника і банк), буває непросто або навіть неможливо.
  • Розтермінування від забудовника вигідніше за банківський кредит з точки зору фінансової вигоди – і значно.

Забудовник зацікавлений у тому, щоб його житло користувалося попитом, тож пропозиція розтермінування з точки зору переплат набагато більш вигідна, ніж кредит від банку. Фактично, у клієнта компанії є змога купити квартиру за умовами розтермінування майже за тою ж вартістю, як й у випадку купівлі за 100% суми одним платежем. Однак якщо кредит можна віддавати роками, то у випадку розтермінування всю суму треба віддати за рік. Втім, її можна розбити як на щомісячні, так і на щоквартальні платежі.

Конкретна калькуляція

В залежності від суми першої оплати ціна квартири при купівлі за умовами розтермінування змінюється. Мінімальний перший внесок становить 30% від вартості житла. Однак навіть у такому випадку переплата мінімальна і незрівнянно менша, ніж у випадку кредиту на житло від банку, що робить розтермінування вигідним незалежно від вибору тарифу.

 

Якщо є сума для першого внеску, можна вже зараз відвідати будівельний майданчик ЖК «Щасливий» у Львові на вулиці Біговій, вибрати квартиру мрії і купити її, поки вона вільна. Тим паче розтермінування є привабливим варіантом для тих, хто хоче придбати велику квартиру з 2-ма або 3-ма кімнатами. Адже купити таке житло за один платіж може ще менше людей.

 

Тож не баріться: телефонуйте: 067 663 97 34 та 032 294 94 56. Дізнайтеся докладніше про прогрес у роботі над ЖК, в якому є три будинки, і перші два вже здані у експлуатацію, а третій зводиться. Неодмінно приходьте до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 77.