Вітаємо зі святами і підводимо підсумки 2018 року!

28.12.2018
Вітаємо зі святами і підводимо підсумки 2018 року!

Дорогі жителі та інвестори! 

Вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо в кожен дім любові і миру, тепла і благополуччя.

Нехай наступний, 2019 рік подарує вам багато радості і щастя!

З повагою, компанія «НоваБудова».


Новий рік — це привід підвести підсумки, замислитися про свої досягнення і побудувати плани на майбутнє. Так, для компанії «НоваБудова» 2018 рік не минув даремно.

Ми завершили будівництво житлового комплексу «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці. Він вийшов світлим і затишним. Усі квартири в комплексі вже продані, а хто не встиг придбати тут житло, може розглянути варіант ЖК «Crystal Avenue». Це комплекс бізнес–класу, який також знаходиться у Петропавлівській Борщагівці, поруч з ЖК «Щасливий». Активно зводиться перший будинок у комплексі, по вул. Оксамитова, 9–А, а нещодавно ми почали зведення другої черги, по вул. Оксамитова, 11–А. У будинку буде просторий хол з ресепшеном і системою Wi–Fi, швидкі ліфти, сучасна система охорони, зручний підземний та наземний паркінги. А комфортні планування з експлуатованими дахами і панорамними вікнами, відкриють можливість насолоджуватися гарними краєвидами. Саме час замислитися над інвестиціями. Всі, хто планує придбати квартиру в 2019 році, обов’язково розгляньте такий варіант.

Хочемо нагадати і про ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці. Тут активно зводиться останній будинок у комплексі, по вул. Яблунева, 11, функціонує дитячий сад, а територія охороняється. Комплекс готовий на 90% і тим, хто хоче щасливо жити в готовому комплексі, варто задуматися про інвестиції саме у новий будинок.

Наші жителі та інвестори у Львові, напевно помітили, як змінився ЖК «Щасливий». Ми закінчили будівництво першого будинку, облаштували прибудинкову територію і встановили сучасний дитячий майданчик. Будинок по вул. Бігова, 17 заселяється все новими і новими мешканцями, а на дитячому майданчику чується сміх найменших жителів комплексу. В цьому році ми почали будівництво і другого будинку в комплексі, а всі охочі ще можуть придбати тут квартиру.

Варто зазначити, ми стали першою будівельною компанією, яка у 2018 році отримала дозвіл на будівництво 22–поверхового будинку у Львові, найвищої будівлі в цьому місті. Наші інвестори вже здогадалися, що мова йде про ЖК «Щасливий» PLATINUM. Нами було розпочато будівництво комплексу бізнес–класу, в якому є все для комфортного життя. Подробиці про ЖК можна подивитися на сайті.

Крім будівництва, ми розіграли безліч подарунків, в тому числі автомобіль Volkswagen Polo. Допомогли жителям нашого комплексу організувати благодійний ярмарок в підтримку хлопчика. І, звичайно ж, подарували квартиру переможниці шоу «Голос Країни» Олені Луценко.

Ми активно підтримували і соціальні проекти, які заохочують сучасну молодь до здорового способу життя, допомагають розкрити їх таланти та здібності. Ми це робимо, щоб українці були здоровою, сильною нацією та жили у комфорті!

Приєднуйтесь до нас у Новому 2019 році та будьте в курсі основних подій компанії «НоваБудова»!