Встигніть купити квартиру в уже готовому будинку житлового комплексу «Щасливий» у Львові!

06.02.2019

Купівля квартири у будинку від забудовника, наразі один з небагатьох способів придбати власне житло європейської якості за дійсно не надто високою ціною. Чому вартість такого житла нижче, ніж на вторинному ринку нерухомості? Причина проста — продавцем виступає сам забудовник.

Та ціни на квартири у новобудовах теж постійно не залишаються на одному рівні. Найбільш вигідними є ранні етапи будівництва, коли компанія привертає інвестиції від самих майбутніх жителів цих квартир. Поступово ціни на квартири зростають, але навіть після того, як будинок буде готовий до заселення, перший час вартість житла все ще буде значно нижчою, ніж на вторинному ринку.

Надзвичайно вигідне співвідношення ціни та якості

Перший будинок житлового комплексу «Щасливий» не просто готовий — туди вже встигли заїхати перші щасливі мешканці. Чим вони можуть насолодитися вже зараз:

  • Якісна інфраструктура. Будинок має сучасні комунікації, системи водогону та опалення, які є автономними. Це означає, що вдома буде затишно і взимку, і влітку, а завдяки ефективності усіх приладів для обігріву помешкання у холодні місяці знадобиться менше ресурсів, що означає економію на комунальні платежі.
  • Сучасне планування. Квартири у ЖК «Щасливий» аж ніяк не нагадують однотипні будинки минулого століття. В апартаментах від компанії «НоваБудова» кожен відчуватиме себе щасливим завдяки просторим кімнатам, великим вікнам, що пропускають багато природного світла, та вдале розміщення кімнат.
  • У будинку працює система відеоспостереження, паркінг для мешканців житлового комплексу, що цілодобово охороняється, а поряд з будівлею — огороджена зелена територія та безпечний сучасний дитячий майданчик.

Чому ж ціни на все не такі високі, як можна було б очікувати, якби йшла мова про ринок вторинного житла? Справа в тому, коли квартиру продає забудовник, ніяких посередників і додаткових витрат немає. Крім того, професійною спеціалізацією забудовника є саме прямий продаж. Він не намагається отримати максимум прибутку з разової угоди, а працює з нерухомістю на постійній основі, отримуючи прибуток з багатьох клієнтів. Очевидно, якщо їх буде більше, і якщо вони будуть задоволені, у довготривалій перспективі дохід лише зростатиме.

Купити квартиру в ЖК «Щасливий» — значить інвестувати у своє майбутнє

Своя вигода є й для власників нового житла, і йдеться не лише про економію. Придбати апартаменти у новобудові — це ще й один з небагатьох варіантів заздалегідь вдалого інвестування. Адже коли у будинок заселяться люди, ціни значно зростуть. Житло є високоліквідним активом, на нього завжди є попит. Тож квартиру можна буде продати за значно вищою ціною, вже на умовах ринку вторинного житла. Або ж здати її в оренду.

Інвестуй вигідно до 28 лютого!

Наразі у першому з двох будинків, що знаходяться у житловому комплексі «Щасливий» у Львові, вже живуть люди, але ціни там все ж нижчі, ніж середні на ринку. Тому зараз, чи не остання можливість придбати фактично готові апартаменти за дійсно невисокою ціною! І нехтувати нею — просто злочин.

Нинішня ціна за квадратний метр становить 15 100 гривень. В якості приємної акції для майбутніх мешканців компанія «НоваБудова» залишить її такою, але лише до 28 лютого. Потім ціна виросте до 17 тисяч гривень за квадратний метр.

Будівництво другого будинку теж йде повним ходом: наразі добудовується 16 поверх, незабаром почнеться етап встановлення вікон. ЖК «Щасливий» у Львові розвивається і ледь не все, що компанія «НоваБудова» обіцяла, можна вже зараз побачити на власні очі у першому будинку.

За подробицями варто звертатися до менеджерів відділу продажів, подзвонивши за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або можна завітати до львівських офісів компанії, що знаходяться за адресами вул. Чайковського, 26 та проспект В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).