Як це, жити в ЖК «Щасливий»? Розповідаємо про влаштування і усе нове в комплексі

25.05.2018

ЖК "Щасливий" на Яблуневій

Купити квартиру комфорт-класу, означає придбати не тільки житло, а спосіб життя у найкомфортнішому стилі. А ще це означає завжди бути в курсі усього найцікавішого та знати все про будівництво. Саме тому ми постійно інформуємо наших мешканців та інвесторів. Сьогодні ж хочемо розповісти усім, хто тільки обирає житло, що означатиме клас «комфорт» для вас і що нового з'явилось у ЖК "Щасливий" на Яблуневій.

Наші переваги – ваші переваги

Комплекс знаходиться в районі Південної та Софіївської Борщагівки. Цей район неймовірно розвинений і зараз можна точно сказати, що тут є усе, що пропонує і центр Києва. Якщо брати конкретно, ЖК розташований у 300 м від Кільцевої дороги зі зручною розв’язкою у два напрямки – Академмістечко і Теремки. У 5 хв. від ЖК є зупинка маршрутки №904, яка їде у бік Теремків, Іподрому та ВДНГ.

В комплексі ми ввели в експлуатацію 6 будинків. А важливою інформацією для тих, хто шукає нову квартиру може стати те, що останній будинок в ЖК незабаром надійде у продаж.

Створюємо атмосферу

Зручна внутрішня інфраструктура для комплексу закритого типу – одна з найважливіших речей і та складова, яку ми завжди обдумуємо та опрацьовуємо дуже ретельно.

Однією з нещодавно завершених зон стало облаштування дитячого майданчику. На ньому встановлено новий дитячий комплекс з гірками, каруселями, гойдалки для найменших та дітей старшого віку, а «родзинкою» та приємним бонусом для наших мешканців став маленький батут, який вже приносить посмішки і дітям, і дорослим.

Все у 2-х кроках

Кількість мешканців у комплексі зростає, і разом з цим, розширяється та стає все більш зручною його інфраструктура.

Не так давно в ЖК відкрились магазини, де можна придбати свіжі овочі, фрукти, сухофрукти та корисні солодощі – «Four seasons» і «GreenGo». Для тих, хто вже обирає тур на літню відпустку в комплексі є офіс туроператора «Happy Island», а гарні квіти для будь-якого приводу ви зможете знайти у «Світ квітів». Для власників домашніх улюбленців зручним буде наявність у ЖК зоомагазину «Барні». А для тих, хто хоче придбати нові меблі або двері, в комплексі також є відповідні магазини. Також в ЖК працюють універсальні продуктові магазини, аптека, супермаркет "Фора" і декілька кафе, де можна попити смачної кави.

А ще корисною для наших мешканців стати інформація про готові ремонти за індивідуальним дизайн-проектом, які можна замовити просто у забудовника. Це означає, що все буде виконано надійно, в строк і максмально якісно.

Сподіваємось, для вас була корисною ця інформація. Якщо вас цікавлять питання з приводу придбання квартири, телефонуйте за номерами: (044) 390-64-67, (067) 322-71-83. Бажаємо, щоб ваше життя в ЖК «Щасливий» було саме таким!