Запрошуємо на осіннє сімейне свято та розіграш авто!

27.09.2018

Запрошуємо на осіннє сімейне свято та розіграш авто!

 

 

 

Шановні мешканці та інвестори компанії «НоваБудова»!

Запрошуємо вас на осіннє сімейне свято, яке відбудеться 20 жовтня 2018 року, за адресою: с. Софіївська Борщагівка, ЖК «Щасливий».

Свято розпочнеться з виступу почесних гостей і буде супроводжуватися музичним концертом. Насичена розважальна програма для вас і ваших дітей допоможе зануритися в атмосферу свята та весело провести час. Діти зможуть пострибати на батутах, покататися на гірках і поні. Цікаві майстер-класи принесуть багато задоволення і відкриють новий погляд на мистецтво. Всі охочі зможуть пригоститися солодощами і зігрітися чаєм.

Для жителів і інвесторів компанії «НоваБудова» буде розіграна техніка та інші цінні призи. Реєстрація для прийняття участі в лотереї розпочнеться об 11:00.

Головною подією свята стане розіграш автомобіля Volkswagen Polo. Нагадаємо, авто буде розіграно серед покупців, які дали завдаток на квартиру в одному з житлових комплексів компанії «НоваБудова»: в Києві чи у Львові з 1 травня ­– 14 вересня 2018 року та підписали попередній або основний договір до 30 вересня 2018 року.

Особиста присутність учасника розіграшу* ­— ОБОВ'ЯЗКОВА!

 

Чекаємо вас на святі і бажаємо успіху учасникам розіграшу!


*мається на увазі людина, яка підписала попередній чи основний договір.

Ми розмістили для вас фотографії святкування осіннього свята минулого року.