Запрошуємо на відкриття «Щасливого дитячого садочка»!

19.09.2017

Дорогі мешканці ЖК «Щасливий»! Раді запросити вас на сімейне свято відкриття дитячого садочка в ЖК «Щасливий» на Яблуневій.

Свято розпочнеться урочистою програмою за участю зіркових гостей та представників сільської ради Софіївської Борщагівки. Також на вас і ваших дітей чекатиме насичена розважальна програма: аніматори проведуть цікаві майстер-класи, малеча зможе побавитись на гірках і батутах, покататися на поні та скуштувати смаколиків. А ввечері, у фіналі свята, ми проведемо довгоочікуваний розіграш автомобілю Hyundai Accent та дізнаємось ім’я щасливого переможця.

Нам приємно дарувати подарунки! Тому, для переселенців з зони АТО, які проживають у нашому комплексі у Софіївці, громадська спілка «Новий шлях» разом з компанією «НоваБудова» підготували дитячі подарунки! Щоб отримати подарунок для своєї дитини, реєструйтесь та заповніть форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-lF5xDFqdQA_dcycy6jfID4SUPsCY-zD4Y0oGrm4lkvaUmQ/viewform або реєструйтесь за телефоном: (068) 469 63 18.

Свято розпочнеться 23 вересня об 11:00 за адресою: ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці, вул. Яблунева, 7-А.

Чекаємо вас та ваші родини на святі відкриття!